2777
2789
عنوان

خیلی داغونم خیلی 😞😞😞

183 بازدید | 9 پست

سلام از صبح بیدار شدم خونه هارو جارو زدم ظر فشستم گردگیری کردم لباس شستم الان مامانم گفت پاشو برنج خیس کن گفتم کمرم درد میکنه بده ابجی یا خودت میگه از صبح تو چکار کردی. میگه برا همینه که تشکیل زندگی نمیدی میترسی. میگم از فردا لباس خدمتکاری بده بپوشم کلفتی کنم میگه وظیفته. از صبح بقران عادت ماهیانه هستم کل خونه رو تمیز کردم جا رو کردم کلی لباس بوده شستم. همش سعی میکنم ی کاری انجام بدم بیشتر که مامانم باهام خوب باشه دلم خیلی شکست دارم گریه میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانت خواهرشوهرمنومیخاست عقدکرده هست فقط میشینه ودستورم میده مادرشوهرم کیفم میکنه کاراشومیکنه سنشم ...

توفامیلای ما خیلی هستن دختر داداشاش دختر خواهراش همه کار نمیکنن حتی لیوان اب هم باید مامانشون بده بهشون شانس دارن بقران

ببخشید عزیزم ولی اونقد ک کار کردی مامانتو عادت دادی ب اینک همه کارا وظیفه شما باشه بنظرم ازین ببعد دگ دنبال کارکردن نباش هروقت مامانت گف فلان کارو کن بگو چشم ی وقتایی انجام بده یوقتایی هم اعتنا نکن تااون خاهرتم پاشه کارکنه..متاسفانه بچه های این مدلی و دلسوز اصن ب چشم پدرومادر نمیان

اسم کاربریم دو حرف اول اسم خودم و همسرمه...ذهن منحرف شمام قابل احترامه 😁

منم مامانم خیلی شلخته بود و هست هنوزم که هنوزه میرم خونه کابینت باز میکنم میبینم بو گند میاد نگاه میکنم میبینم سفره پذیرایی همش از کپک سبز شده ، همه کارهاشو خودمون میکردیم اخرش هم میگف مگه چکار کردین