2777
2789
عنوان

شپش سر

5821 بازدید | 26 پست

سلام من ۱۸ سالمه و شپش ب سرم زده ازتون خواهش میکنم کمکم کنید موهامو خیلی دوس داشتم اما کامل کوتاه کردم و از شامپو لیندان استفاده کردم ولی بازم هنوز هست تو رو خدا یه راه کار بدید ک جواب بده لطفا ازتون خواهش میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن شب خابیدنی سس مایونز بمال به سرت یه چیزی هم سرت بزار شپشا ت چربی نمیتونن نفس بکشن خفه شن بمیرن صبح هم موهاتو قشنگ بشور بده مامانت یا یکی با حوصله شپشای مرده رو از سرت جدا کنه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

عزیزم مهر ماه خواهرم سرش افتاد ما تو ۱ هفته کاملا درمان کردیم

فقط هما لباسها و پتو و بالشتو باید بشوری 

آب و کلر درست کنی رو فرش و مبل بزنی

و مهم تر از همه از یه نفر بخواه تخمای شپشو از سرت بگیره

من و مامانم سخت وایسادیم بعضی وقتا ۳ ۴ ساعت تخم شپشارو از سرش می گرفتیم دقیقا تو ۱ هفته از شرشون خلاص شدیم

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

ی شب در میون سرکه و نمک ب موهات بزن شب ی پلاستیک ببند با ی روسری.صبح بشور امتحان کردم👌🏻

اتو هم بکش گاهی از ریشه 

تخمشو میسوزونه

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

روزانه موهات با تاید دستی بشور،فقط بزار ۵تا۱۰ دقیقه بمونه

یا برو محلول دایلیس بگیر

یکی هم باید موهات روزانه چک کنه،و برات اتو مو بکشه از ریشه

پتو و تشک و جای خوابت هم بشور و اسپری شپش بهش بزن

زودی از شرشون راحت میشی

۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت
روزانه موهات با تاید دستی بشور،فقط بزار ۵تا۱۰ دقیقه بمونه یا برو محلول دایلیس بگیر یکی هم باید موه ...

واي عزيزم نه تايد فقط مو هارو خراب ميكنه...ديدم شپشو نميبره همون شامپو و سس بزنه بهتره