2777
2789
عنوان

حالم خیییلی بده

86 بازدید | 17 پست

دیشب تا صبح با شوهرم دعوا داشتیم دیر خوابیدم یعنی ۴ خوابم برد ۱ بیدار شدم با صدای زنگ مادرشوهر و پدرشوهرم بودن اومده بودن سر بزنن خونه داغون بود منفجر فقط ...ابروم رفت تاحالا تو این ۴ سال خودم خونم رو اینجوری ندیده بودم دارم اتیش میگیرم همه جا چرخ زد بعدم ب شوهرم گفت چرا تمیز نمیکنید 😭😭😭

میگفتی از دست پسرتون اینجوری شده 

اعصابم از این خونه بدتره 

خونه رو بیخیال ....اعصاب و روانمو چجوری مرتب کنم؟

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من واسه کنکورم درس میخونم کتابام رو میز پخش و پلا گفت مگه درس میخونی 😭😭

چرادعوامیکردین سرچی؟؟؟

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

میگفتی یه مقدار حالم بد بود نتونستم تمیز کاری کنم گذاشته بودم واسه عصر که بهتر شدم اگر میدونستم شما تشریف میارید با همین حالم تمیز میکردم دیگه ببخشید که خونه اینجوری بود🤷🏻‍♀️

یجوری توجیهش میکردی خب🤷🏻‍♀️

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔

کسی که تو این سن هنوز نمیدونه سرزده یک بعد از ظهر نباید بره خونه کس دیگه نظرش زیاد مهم نیست اما شمام نذار خونه منفجر بشه چون ذهن خودت نااروم و شلوغ میشه

درس خوندن شمام به ایشون مربوط نیست

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
میگفتی یه مقدار حالم بد بود نتونستم تمیز کاری کنم گذاشته بودم واسه عصر که بهتر شدم اگر میدونستم شما ...

از خجالت هیچی نتونستم بگم هیچی ...فوق العاده زن حساسیه 

کسی که تو این سن هنوز نمیدونه سرزده یک بعد از ظهر نباید بره خونه کس دیگه نظرش زیاد مهم نیست اما شمام ...

بخدا اولین بار بود من خودم همیشه مرتبم انگار حالم داغون بود ظرف ها شام رو نشسته بودم شوهرم میوه برداشت بود بعد گذاشته بود رو کابینت ....دیشبم من اومدم تو پذیرایی بخوابم پتو و بالشت لباسا رو رخت اویز جمع نکرده بودم کلا حال روحیم داغون

بخدا اولین بار بود من خودم همیشه مرتبم انگار حالم داغون بود ظرف ها شام رو نشسته بودم شوهرم میوه بردا ...

اشکال نداره دیگه پیش اومده 

شما اصلا کسی سرزده اومد درو باز نکن هرکی میخواد باشه تا یاد بگیرن زنگ بزنن

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
همینو واسم داستان میکنن ک ای چه زن کثیفیه ....و

محل نذار در دهن مردم صفحه گذار و بدگو  هرگززززز بسته نمیشه 

از خجالت هیچی نتونستم بگم هیچی ...فوق العاده زن حساسیه 

عیبی نداره الان یه تماس باهاش بگیر بگو که شرمنده اون لحظه خیلی خجالت زده بودم و نتونستم درست حسابی ازتون عذرخواهی کنم ، حقیقتش حالم از دیشب خیلی بد بود تا خو صبح خوابم نبرد صبحم که خوابیدم دیر بیدار شدم و یکمم هنوز خوب نبودم گفتم تا عصر تمیزکاری کنم که شما اومدین اگه خبر میدادین هرجوری شده بود من خونه رو جمع و جور میکردم.... دیگه ببخشید اگه اینجوری شد بگو گفتم که تماس بگیرم و عذرخواهی کنم چون هیچ خونه ام اینجوری نیست و دوست ندارم کسی ام میاد اینجوری باشه حس میکنم ممکنه یه نوع بی احترامی باشه اینبارم بخاطر اینکه حالم خیلی بد بود نمیتونستم از جام پاشم و کاری کنم اینطور شد

خلاصه اینجوری بنظرم هم بهتره هم ممکمه براش عزیزتر شی وقتی ببیننه تماس گرفتی و عذرخواهی کردی بابت اینکه خونه اینجوری بوده و اومده بودن، هرچند کار اونا خیلی اشتباهه که بی اطلاع اومدن

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
عیبی نداره الان یه تماس باهاش بگیر بگو که شرمنده اون لحظه خیلی خجالت زده بودم و نتونستم درست حسابی ا ...

من فوق العاده ادم خجالتی هستم  فک نکنم بتونم‌اینارو بگم 😭