2821
2789
عنوان

اسم دختر

243 بازدید | 22 پست

خواهر شوهرم میخواد زایمان کنه بعد نظر سنجی برا اسم گذاشته گفتم بزار بزارم بچه های نی نی سایت هم کمک کنند اسم ها: مهدخت شهدخت النا لیانا مهربانو گلرخ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

النا الینا یکیشو بذارید 

بقیه اش ب دلم ننشت مخصوصا شهدخت گلرخ

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

مهربانو و اینا قدیمیه النا بهتره اسم یکی از دخترای منم هست😍

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 

دوتای اول ودوتای اخرکه قدیمی هستن بازلیانایه چیزی

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

مهربانو و اینا قدیمیه النا بهتره اسم یکی از دخترای منم هست😍

النا اسم دختر خواهر منم هس

خیلی اسم خوشگلیه خدا واست ببخشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
2823
2791
2779
2792