2821
2789
عنوان

اسم دختر

243 بازدید | 22 پست

خواهر شوهرم میخواد زایمان کنه بعد نظر سنجی برا اسم گذاشته گفتم بزار بزارم بچه های نی نی سایت هم کمک کنند اسم ها: مهدخت شهدخت النا لیانا مهربانو گلرخ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

النا الینا یکیشو بذارید 

بقیه اش ب دلم ننشت مخصوصا شهدخت گلرخ

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

مهربانو و اینا قدیمیه النا بهتره اسم یکی از دخترای منم هست😍

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 

دوتای اول ودوتای اخرکه قدیمی هستن بازلیانایه چیزی

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

مهربانو و اینا قدیمیه النا بهتره اسم یکی از دخترای منم هست😍

النا اسم دختر خواهر منم هس

خیلی اسم خوشگلیه خدا واست ببخشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت