کیا متوجه خیانت شوهرشون شدند عکس العملتون چی بوده؟ ب نظرتون اینکه خانواده شوهرم مبگند از بس تو بد اخلاقو بدرفتاری پسرمون میره دنبال بقیه واقعا حق دارند ؟ راست میگند؟
دیشب تو ماشین قرص اورژانسی دیدم زنگ بزنم ب مامانش بگم؟ البته تینم بگم ک ی مدت گل میکشید من فهمیدم زنگ زدم ب مامانش گفتم گفت برو وسایلشا بگرد و ب من زنگ بزن رفتم گشتم زنگ زدم گفتم ی بسته گل پیدا کردم و قرص فروزمایند و کیت ادرار عدم اعتیاد چون برایسرکار قرار بود بره ازمایش فدم اعتیاد.... مامانشم کلی تشویقم کرد گفت کارت درسته ...شب ک اومد خونه کلی منا کتک زد ک مامانم سرکار زنگ زده میگه زنت میره وسایلتا میگرده....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره عزیزم نترس فک نکن مشکل داری یا کامل نیستی. اونا نمیفهمن .بشین فک کنم موندنی هستی؟ فک نکنم بخای ...
طلاق نمیده ارازله بلا سر خانوادم میاره برادرزاده و خواهرزاده کوچیک دارم تهدیدم ب اونا میکنه ی گروه خلافکار بزرگ توشرمونه ک حتی راحت ادم میکشند با اونا رفیقه میگه میفرستم از خواهرات ببرند یا بچه هاشونا ببرند از اینکارا زیاد کردندا ...
ن برادرام کارمندند ۶ تا خواهر برادریم نمیشه همه جمع کنیم بریم ی برادر قدم دارم زیر بار نمیره چندبار درگیر شده باهاشون کلی کتکش زدند بعدم با صحنه سازی داداشما مقصر کردند با چاقو دست خودشا تاندوم زد انداخت گردن داداشم
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍