2777
2789
عنوان

پریود نامنظم

121 بازدید | 15 پست

من 18سالمه و مجردم از اولین بار ک پریود شدم همش نامنظم بود هر ماه 10روز میگذره ریزش مو و موی زائد هم خیلی دارم جوش هم میزنم میگن علائم تنبلی تخمدان کسی اینجور بوده چ مشکلی داشتین

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋

تنبلی تخمدان و اضافه وزن به دکتر مراجعه کن همین 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تنبلی تخمدان رو باید بری پزشک تشخیص بده .سعی کن سردی کمتر بخوری . جوش زدن هم طبیعیه . ریزش مو علت ها ...

کم خونی ندارم 

منم تو دبیرستان همینجوری بودم بعد فهمیدم کیست دارم دکتر خاکبرسر قرص ال دی داد کیست رفع شد ولی مث گوریل پر مو شدم 

درصورتی که برا بارداری رفتم پیش یه دکتر خوب بازم کیست داشتم ولی یه قرص جلوگیرایی داد خارجی گرون بود ولی اصلا موهام زیاد نشدن

یه دکتر خووووب برو فقط

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤
باید بری ازمایش بدی منم الان ۶ روزه تاخیر داشتم امروز رفتم ازمایش البته من فک میکنم تیروئید داشته با ...

فقط این ماه تاخیر داشتی یا هرماه

منم تو دبیرستان همینجوری بودم بعد فهمیدم کیست دارم دکتر خاکبرسر قرص ال دی داد کیست رفع شد ولی مث گور ...

الان بچه داری

الان بچه داری

سقط شد😓

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤