2777
2789
نگو خواهر دلم خونه😐هفته ۳۰ م هیچی نخریدم واسه نی نی.. تف تو کرونا☹☹

اععع خخخ خب میخریدی ک بهتر بود ماسک و دستکش بزن برو بخر تا ی کمم ازشون بگذره اگه الودم بوده باشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اععع خخخ خب میخریدی ک بهتر بود ماسک و دستکش بزن برو بخر تا ی کدام ازشون بگذره اگه الودم بوده باشن&nb ...

والا اوائل گفتم بمونم تا بهتر شه کرونا الان که دیگه شهرمون از قرمز گذشته ☹بندرعباسم.

چقد ارزو داشتم واسه خرید و اینا..حتی اینترنتی هم نمیشه سفارش داد پست کار نمیکنه.موندم تا یکی دو هفته دیگه ببینم چی میشه..کاش بهتر شه یکم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

والا اوائل گفتم بمونم تا بهتر شه کرونا الان که دیگه شهرمون از قرمز گذشته ☹بندرعباسم. چقد ارزو داشتم ...

چقدر بد    چرا پست کار نمیکنه آخه؟؟؟

اینجا که من هرروز دارم اینترنتی چیز میز تحویل میگیرم   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
نگو خواهر دلم خونه😐هفته ۳۰ م هیچی نخریدم واسه نی نی.. تف تو کرونا☹☹

باور میکنی من ۳ هفته پیش رفتم همممه چی و تو ۲ ساعت از یه مغازه خریدم بار زدم اومدم خونه‌..حتی نرفتم ۴ تا مغازه دیگه نگا کنم بخاطره همین کرونا.فقط تختش مونده ک هفته دیگه میخرم

خدایا میدونی ک دار و ندارمی..پس خودت مواظبم باش