2777
2789

خیلی ناراحتم چالش گذاشتم میخوره فوشم میدن .😂😂😂 یکی اومدخ میگه همش تو تاپیک اقایونی خصوصیت چی میخواد باشه😱😅😅

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خواهرشوهرم زنگ زد گفت مامانم جواب نمیده

گفتم تست کروناش مثبت شد ریشم درگیره بستزی شده

وقتی زد زیر گریه تازه فهمیدم چی گفتم 

خب خواب بودم دیگ مغزمم خواب بود

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
الان خواهرشوهرم زنگ زد گفت مامانم جواب نمیده گفتم تست کروناش مثبت شد ریشم درگیره بستزی شده وقتی زد ...

نگئ دیشب منم کلی توخواب حرف زدم شوهرم میگه از اول بگو دوباره

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
اره کارای بوده چندتایی خیلی پشیمون شدم مثلا 11روز پیش ولی بعدش گفتم دیگه شده تجربه بشه برام دیگه انج ...

من الان واقعا حال بدی دارم دوس‌دارم‌زودتر این‌قسمت ژندگیم پاک بشه

نگئ دیشب منم کلی توخواب حرف زدم شوهرم میگه از اول بگو دوباره

وای خخخ

بدبخت بچش تو کما بود الان ی ماهه خودشم بیمارستانه اصلا اعصابم خورد شد بش گفتم

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
وای خخخ بدبخت بچش تو کما بود الان ی ماهه خودشم بیمارستانه اصلا اعصابم خورد شد بش گفتم

😂😂😂😂

آره کلی کار انجام دادم و درس عبرت هم نشده برام و گناه کبیرم بوده و دارم با عذاب وجدان چندین ساله زندگی میکنم و همیشه هم تو ذهنمه پاک نمیشه😔 هربار یادم میاد عصبی میشم یکسال بخاطر عذاب وجدان عصبی شدم و دارو اعصاب خوردم ولی بدتر شدم😑

ب خواستگارم که بعدها شد عشقم گفتم نه و چند وقت پیش نامزدی کرد و من تازه فهمیدم چه غلطی کردم و بیشتر ...

عزیزم انشالله که قسمتت یه نفر خیلی بهتره اصلا ناراحت نباش میدونم سخته اما چاره ای نیست فقط سعی کن بخاطر در اومدن از این حالتی ک هستی دچار اشتباه نشی و بخوای کار دیگه ای دنجام بدی مثلا ازدواج با یک فرد دیگه بخاطر فراموش کردن اون‌شخص