2777
2789
عنوان

یکی ج منو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 21 پست
اصلا تو تلگرام چتنداشتیم باهم..قبلا وات بوده

کاربریش رو سرچ کن ببین شماره ی طرف میوفته؟

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باید ی گزینه فعال کنم.اون چیه ایکس گرام.تلگرام پلاس   دارم

بزنی مخاطبین دو طرفه میاد

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
کاربریش رو سرچ کن ببین شماره ی طرف میوفته؟

ینی چی.من چون شمارشو دارم ب اون اسمی ک سیو کردم تو تلگرام اومده بادا.میخوام ببینم شمارمو داره یا پاک کرده‌.فقط تو وات چت داشتیم

ینی چی.من چون شمارشو دارم ب اون اسمی ک سیو کردم تو تلگرام اومده بادا.میخوام ببینم شمارمو داره یا پاک ...

شمارش رو از تلگرامت پاک کن

بعد اسم اصلی کاربریش میاد توی مخاطبینت

یا آیدی تلگرامش اگ داره

اونو باید توی قسمت آیدی یاب سرچ کنی ولی قبلش اسم طرف از مخاطبین تلگرامت حذف کن

بعد که سرچ کردی اسمش میاد بزن روش ببین اسم با شماره س یا نه

اگ اسم تنها بود شماره ت رو نداره

شمارش رو از تلگرامت پاک کن بعد اسم اصلی کاربریش میاد توی مخاطبینت یا آیدی تلگرامش اگ داره اونو با ...

اخه خیلی وقت پیش تو تلگرام بود...بعد کات کردنمون تلگ هم نرفته.شاید پاک کرده از مخاطباش اسممو..بعد چون توی تلگرام نرفته هنو پاک نشده