2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه تو این چندهفته باقی مونده بیشتر با شوهرت وقت بذار که وقتی نی نی بیاد تا 4ماه درگیری فقط

والا من می‌خوام با شوهرم وقت بگذرونم

ولی نه جایی میشه رفت نه شوهرم وقتش خالیه

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

نه بابا

37 هفته میری تو نه ماه

الان هشتی

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
به سلامتی برای مامنتظرهای ناامید دعا کن

انشالله به زودی دامنت سبز میشه

منم ۱ سال و ۱ ماه منتظر بودم

و جزو بارداری های پرخطر هم بودم

انشالله به زودی دامنت سبز میشه منم ۱ سال و ۱ ماه منتظر بودم و جزو بارداری های پرخطر هم بودم

۵سال منتظرم

دکترها ناامیدم کردن

امیدی ندارم عزیزم😢

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نه بابا 37 هفته میری تو نه ماه الان هشتی

😂😂😂عزیزم ۳۸ هفته و خورده ای ( دقیق یادم نیست) ۹ ماه تموم میشه 

برای کسایی که سزارین هستن دقیقا ۳۸ هفته و چندروز تایم زایمان میدن با اتمام ۹ ماه

برای طبیعی ها هم اکثرا تا ۴۰ هفتگی درد میگیره که میشه ۹ ماه تمام به اضافه ۱۰ روز🙂

😂😂😂عزیزم ۳۸ هفته و خورده ای ( دقیق یادم نیست) ۹ ماه تموم میشه  برای کسایی که سزارین هستن دق ...

عه..... 

مگه 40 هفته پایان نه ماهگی نیست؟؟؟ 

یعنی الان ک من 38 هفته و 3 روز زایمان کردم آخر 9 بود یا وسط 9؟؟؟؟؟

گیج شدم😁😁😁😁😁😁

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
عه.....  مگه 40 هفته پایان نه ماهگی نیست؟؟؟  یعنی الان ک من 38 هفته و 3 روز زایمان کردم ...

اخر ۹ زایمان کردی

۴۰ هفتگی یعنی ۹ ماه تمام به اضافه ۱۰ روز

۴۲. هفتگی هم یه سریا زایمان میکنن که میشه ۱۰ ماه