2777
2789
ایراد نداره پی گیری کنید یه پارک ممنوع که میکنیم سریع پیامک جریمه میاد پیدا کردن طرف که براشون آب خو ...

حقیقتش شوهرم میخواست بی خیالش بشه ولی خودم زورم داره فرار کرده نامرد اصلا نمونده ببینه شوهرم خودش حالش خوبه یا نه.

بهش میگم پیگیری کنه.

ممنون بابت توضیحاتتون.

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتوگالری داغ نی نی سایت😄 خوبه اتفاقا

😅

والا خودم که راضیم ملت انقدر گیر دادن بهم گفتم بذار از نی‌نی‌سایتی‌ها کمک بگیرم اطرافیان خودم زیادی خاص پسندن

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

ممنون

🌹

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
خدا خیرت بده . اینجوری از نظر زیبایی شناسی بصری سایت هم‌خوشگل تر میشه سه تا "ماشینتون چیه" زیر هم ب ...

زنده باشی. خداروشکر صد مرتبه بهترشو دارم.مزاح بود محض خنده 😆

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
خدارو شکر😘 بهترین ها همیشه نصیبت.

ممنونم عزیزم و همچنین برای شما💜

اگه اهل منت گذاشتن نباشن خوبه. بعضیا هستن کمک میکنن تا عمر داری منت میذارن

حرف دلمو زدی اینروزا کلا کارشون شده منت چون شوهرم زندانه کاری کردن که شوهرم شب مرخصیش گریه کرد وقتی مرخصیش تموم شد رفت خیلی نارلحت رفت اونا هم اصن اهمیت ندادن پشتش هم بهم بدگوییشو کردن راضی هستم تو یه خونه۳۰ متری بدون ماشین باشم ولی خرجم جدا باشه

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 

استاتر احیانا شما لیسانست مهندسی معماریه؟