2777
2789
ما بریم پیگیر شکایتش به جایی میرسع؟در ماشینو پوکونده در رفته پلاکش رو برداشتیم.پیگیر شیم یا الکی وقت ...

پیگیری کنید حتما آشناهم داشته باشید چه بهتر کارتون زودتر انجام میشه 

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک بزن پیدا کن😅😂

فعلا سعیم اینه تورو پر بازدید کنم😆

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇

من ماشینم رو از سال ۸۹ دارم دیگه باید عوضش کنم

این‌ وسط میزان رضایتتون از ماشینتون‌ رو هم بگیدو چندتا ماشین خوب نام ببرید(ماشینای چند میلیاردی نگید لطفاً😅🙏🏻)تا هم به من کمک کرده باشید هم به پربازدید شدن استارتر

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

آشنا که نداریم

ایراد نداره پی گیری کنید یه پارک ممنوع که میکنیم سریع پیامک جریمه میاد پیدا کردن طرف که براشون آب خوردن باید باشه

یه فامیل داریم میگه وقتی پول تو جیبمه همه ماشینا خیابون مال منن

من بابام میگ پول ک تو جیبتع هر روزت عیدع😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ایراد نداره پی گیری کنید یه پارک ممنوع که میکنیم سریع پیامک جریمه میاد پیدا کردن طرف که براشون آب خو ...

ممنون

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
فعلا سعیم اینه تورو پر بازدید کنم😆

خدا خیرت بده .

اینجوری از نظر زیبایی شناسی بصری سایت هم‌خوشگل تر میشه سه تا "ماشینتون چیه" زیر هم بیاد.

بلکه فرجی شد یه شوهر با ماشین دلخواه اینجا پیدا کردی