ما بریم پیگیر شکایتش به جایی میرسع؟در ماشینو پوکونده در رفته پلاکش رو برداشتیم.پیگیر شیم یا الکی وقت ...
پیگیری کنید حتما آشناهم داشته باشید چه بهتر کارتون زودتر انجام میشه
نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
این وسط میزان رضایتتون از ماشینتون رو هم بگیدو چندتا ماشین خوب نام ببرید(ماشینای چند میلیاردی نگید لطفاً😅🙏🏻)تا هم به من کمک کرده باشید هم به پربازدید شدن استارتر
ایراد نداره پی گیری کنید یه پارک ممنوع که میکنیم سریع پیامک جریمه میاد پیدا کردن طرف که براشون آب خوردن باید باشه