2777
2789
عنوان

وزنگیری نوزاد

124 بازدید | 8 پست

دخترم امروز ۶ ماهشو کامل کرد وزنش ۶۷۰۰ بود بخاطر سوراخ دهلیزی ک داره کوچیکه ها اما نمیدونم چرا خوب وزن نمیگیره چی بهش بدم بهتر بشه؟

شما ب یچه هاتون چ غذایی میدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۷۰۰ گرم کم داره  بهش با فرنی شروع کن عزیزم  بعد از دو هفته پوره سیب زمینی بده با شیر (شی ...

غذاشو خیلی وقته شروع کردم سیب زمینی بزارم اب پز بشه شیر خشک بریزم داخلش؟؟ شیزخشکیه بچم

غذاشو خیلی وقته شروع کردم سیب زمینی بزارم اب پز بشه شیر خشک بریزم داخلش؟؟ شیزخشکیه بچم

اره سیب زمینی بذار اب پز بشه بعد پوست کن رنده کن یه کوچولو نمک بزن با یه پیمانه شیر خشک حل شده در اب بریز توش که خشک نباشه 

اصلش با کره اس اما من چون پسر خودم کره میدادم زیاد پی پی میکرد شکمش چرب میشد با شیر بهش میدادم 

میتونی مغزها رو هم بگیری اسیاب کنی قاطی غذاش بدی 

مثلا مغز بادوم و بادوم زمینی یا هندی با فندق و پسته 

)زیاد نه ها مثلا رو هم بشن ۲۰۰ گرم) بگیری اسیاب کنی هر وعده غذایی یه قاشق مربا خوری از اینم بریزی تو غذاش 

حسابی تپلی میشه برات 

بهترین چیزی که من بر اساس تجربه می توانم بگم شیر بز است  چون تاثیر شگفت انگیزی در وزن گیری و رشد نوزاد دارد فقط باید مدتی بدهید به نوزاد و رشد و وزنشون زیر نظر بگیرید  معجزه می کند . البته  شیر بز بدون بسته بندی و ارگانیک  . در واقع شیر بز 96 درصد از پروتئین املاح و ویتامینهای شناخته شده در دنیا را دارد. وداری طبعی معتدل و ضد الرژی است و کسانی که فکر می کنند سرد است اشتباه می کنند. البته اگر با چیزی مثل نبات خورد شود یک تعادل بهتری برای بدن  نوزاد سالمند و یا هرکس دیگر ایجاد می کند . البته مسئله که هست باید از جای مطمئن و معتبر خریده شود که من مزرعه مروگل که مربوط به یک دکتر در شهریار است پیشنهاد می کنم با حضور مشتری شیر می توان خرید.