2777
2789
عنوان

باشگاه لاغری دوستان با اراده

| مشاهده متن کامل بحث + 13677 بازدید | 715 پست
اخه نون ادمو زود گرسنه میکنه مخصوصا کم اگه بخوریم البته عوضش افطاری سعی میکنم با برنامه تر بخورم شام نمیخورم فقط ماست و خرما کمی شعله زرد یا کمی شیرینی و. اش یا سوپ از همه فقط دو سه قاشق میخورم
سلام خوبی هنوزم هستی؟ منم یه جاهایی تقلب می کنم ولی الان ماه رمضونه و نگه داشتن دوران روزه داری واجب تر از رژیمه نه ایرادی نداره کاش شله زرد نخوری برای سلامتیتم خوب نیست ببین کلا شیرینی جات به سیستم کلاژن بدن ضرر میزنه و باعث افتادگی پوست میشه ولی منم شیرینی از نوع ناپلئونی رو کشته مردشم این روش خودتم بهم بگو کاهش برات داره یا نه؟
LilySlim Weight loss tickers

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
خیلی خوبه وزن کاهش یافته ات مقداربیشتر هم می تونه بشه چون الان ماه مبارکه و روزه داری هست اگه روزه میگیری یه مقدار کاهش وزنت مال کم شدن آب هم هست ولی عالیه همین کم کردن همین روال رو پیش بگیر تا بعد ماه مبارک اینجوری 6تاتا آخرش کم میکنی که خود این کم کردن عالیه
نام...........قد..وزن ش..وزن فعلی...وزن هدف.(وزن آخر ماه)....نوع رژیم..... نرگس......160...78........75.....................74.............کم کالری (فعلا) الی سیا..162....79........72 نسیم.......166....77.......75.....................................کم خوری لاریسا......166...89
2804

چه باحال که انقدر خوب و پیگیرانه ورزش میکنید و همدیگرو هم تشویق می کنید. من خودمم سه ماهه دارم میرم باشگاه که وزن کم کنم. ویدیوم تو پیج باشگاهمون هستش میتونین اونجا ببینین که چقدر حالم بهتر شد از وقتی ورزش میکنم و وزنم کم شده https://www.instagram.com/inshapebody_royal/

دوستان من چون کارمندم تو خونه تمرین میکردم از دوره های دوماهه خانم‌ساداتی استفاده کردم کارش فوق العاده هستش دوماهه ۱۲کیلوکم‌کردم خیلی دلسوزه سالم خوری بدون محدودیت وگرسنگی و هوازی تو خونه 

ایدی شون میزدم دوره میزاره خیلی حوصله داره بااینکه سرش شلوغه 

ایوب خودش PPPPP_e@

لینک کانال نتایج شون 

Fatimasadati700@