بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اعلام کردن که واکسن های آکسفورد توسط کشور های اروپایی پیش خرید شده و ایران هم بودجه نداره از جایی بخره .
دستاتو بشور هم وطن
نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
منم حس میکنم ایران میسازه.واقعا داروساز هامون خوبن
خب وزیر خودش انروز گفت خبرهای خوبی داریم ولی هننوز زوده.دیروزم جهانپور توییت زده واکسن داره به آزمایش روی انسان نزدیک میشه رو حیوانات جواب داده...واقعا منم امیدوارم چون اکثر دانشمندان خارج از کشورم از نخبه های خودمونن
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
ایران بعد از انقلاب تو عرصه پزشکی خیلی از بقیه عرصه ها موفقیت بدست اورده انشالله ک ب زودی از شر کرونا راحت میشیم
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
اصلا گیرم که واکسن آکسفورد آماده باشه به نظر خودت به عنوان یه ایرانی جواب سوالمو بده (به میدن آیا؟ )
بهتره که ما منتظر واکسن خودمون باشیم وزیر بهداشت میگفت که فاز حیوانی که موفقیت آمیز بوده و الان میره تو فاز آزمایش رو انسان حالا اگه اونم جواب بده باید منتظر تولید انبوهش باشیم