2777
2789
عنوان

باید ۲۰ کیلو لاغرکنم!!

291 بازدید | 58 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

من دوروزه چیزای سالم میخورم و کم کالری شماری میکنم شیرینیجات / نوشابه/ تنقلات /فست فود حذف کردم کامل

سبزیجات / میوه /مرغ ماهی ..../لبنیات/خشکبار/حبوبات میخورم 

کالری مصرفیم ۱۳۰۰ بعضی وقتها هم ۱۲۰۰ تا هستش

۱ ساعت پیاده روی و نرمش انجام میدم و ۱ ساعت میرقصم و ۱۵ دقیقه حلقه

بنظرتون چندماه طول میکشه تا ۲۰ کیلورو لاغرکنم؟

از پریروز ک رژیم گرفتم ۱ کیلو کم کردم ۸۰ کیلوام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کالریت زیاده بکن ۷۰۰ تا 

نه بابا با این حجم از فعالیت که داره اذیت میشه

خیلی خوب کم کرده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم فقط با تایپیک بامداد خمار پیش برو زیاد کالری کم کنی وزنت استپ میکنه 

نمیدونم چجوریه این بامداد خمار!! 

من سعی میکنم یکنواخت نخورم شوک باید داد تا استپ نکنه

نه خود کالری شمار حد مجازم و داده ۱۳۳۴ من ۱۲۰۰ تا میخورم و بخاطر فعالیتم ۶۰۰ میسوزونم 

اونارو ولش کن عزیزم من همه کالری شمار ها رو زیر و رو کردم هر کدوم یه چی میگن ۷۰۰ تا در روز یا ۹۰۰ بیشتر اصلا 

من نه منم نه من منم😎

من روزی 1200 کالری مصرف می کردم. 200 کالریشو با ورزش می سوزوندم. تردمیل و حلقه.

هفته ی اول سه کیلو لاغر شدم(اولش آدم زیاد لاغر می شه). هفته های بعد هفته ای یک کیلو. نه موهام ریخت نه پوستم شل شد. کالری شماری بهترین و موندگارترین روش لاغریه. چون سبک غذاخوردن عادیتو خیلی تغییر نمی دی که بعدا رژیم رو ول کنی. فقط مواد اضافی رو می شناسی و حذف می کنی. موادی که می بینی ارزش خوردن ندارن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
نه خود کالری شمار حد مجازم و داده ۱۳۳۴ من ۱۲۰۰ تا میخورم و بخاطر فعالیتم ۶۰۰ میسوزونم 

کالری شماری چطوریه چی هست میشه توضیح بدید منم دقیقا 20 تا باید کم کنم 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️