2777
2789
عنوان

هک اینستا...

258 بازدید | 27 پست

کیا بلدن شمارا تلفن و نام کاربری طرفو دارم 

دیگه چیا میخواد؟؟؟

باید چه کنم؟؟؟

کسی بلده؟؟؟؟😕😕😕😕😕😕

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

خو باید رمزشم داشته باشی

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیش در حد ۱دقیقه دستت هست؟

نچ

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
خو باید رمزشم داشته باشی

رمز چیشو؟؟؟؟

برو کاربریشو بزن  بعد بزن رمزو فراموش کردم  و با شماره تلفن بازیابیش کن  خدا مارو ...

خب میفهمه که طرف 

اینجا منو دوستم مشترک باهم تاپیک میزنیم چون کاربری قبلیش تعلیق شده🤷 مجبوریم 😂🥲
برو کاربریشو بزن  بعد بزن رمزو فراموش کردم  و با شماره تلفن بازیابیش کن  خدا مارو ...

اابته باید گوشیش دستت باشه شمارشو ببینی وگرنه که ما کاربری و شماره ی همه رو داریم 😂

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
رمز چیشو؟؟؟؟

ورود به اکانتشو

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

خب باید گوشی دستش باشه لینک ک اومد بره تو لینک 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍