2789
عنوان

خسته شدم

113 بازدید | 10 پست

دیگه اززندگیم خسته شدم هربارکه میرم سمتش ومیخوام پیشش باشم پس میزنه منو

خیلی حس بدیه نمیدونم تابه حال تجربه اش کردین یانه ولی خیلی دلم برای خودم میسوزه که جوونم وجوونی نمیکنم

خانومایی که خیانت میکنن به خاطراینه که ازسمت شوهرشون محبت نمیبینن

امیدوارم خدابه من کمک کنه وبیراهه نرم

احتمالا سردمزاجه باید دنبال علت باشی....از اول زندگی اینطور بود یا جدیدا اینطور شده؟؟؟

می‌دونم خیلیی سخته.... وقتی مجرد باشی در هرحال میگی مجبورم وتحمل میکنم ولی وقتی آدم همسر داشته باشه دیگه خیلی سخته تحمل کردن

احتمالا سردمزاجه باید دنبال علت باشی....از اول زندگی اینطور بود یا جدیدا اینطور شده؟؟؟ می‌دونم خیلی ...

اوایل توی نامزدی اینطورنبودتازگیااینطورشده آره سردمزاجه هرچی میگم برودکترگوش نمیده

دیگه خسسته شدم هرکارمیکنم درست نمیشه😢

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اوایل توی نامزدی اینطورنبودتازگیااینطورشده آره سردمزاجه هرچی میگم برودکترگوش نمیده دیگه خسسته شدم ه ...

ببین سردمزاجی مردها علت های مختلفی داره....اول یک آزمایش خون ساده بده چون افزایش قند خون یا کمبود هورمون تستوسترون باعث سردمزاجی هست....یک سری داروهای خاص مثل داروهای ضدافسردگی یا فشار خون اینها هم باعث سردمزاجیه...اگر اینها نبود یا مشکلات اقتصادی و استرس های کاری باعثه یا مثلاً افسردگی ...باید مراجعه کنید س.ک.س تراپ....نذار ریشه ای بشه از همین الان جلوش رو بگیر.....نامزد سابق من سردمزاج بود اصلا میل نداشت اون می‌گفت ما ارثی سردمزاجیم پدر و برادرش هم سردمزاج بودن .دکتر هم رفته بود گفته بود ژنتیکتون اینطوریه و کاری نمیشه کرد البته مشکل نعوظ هم داشت...این موارد مثل نامزد سابق من خیلییی کمه ...قطعا  مشکل همسرتون یک دلیلی داره که باید دنبال اون دلیل باشی تا به متخصص س.ک.س تراپ هم مراجعه نکنی علتش مشخص نمیشه ........از لحاظ کاری دچار استرسه؟؟یعنی فشار اقتصادی داره تحمل می‌کنه ..؟

ببین سردمزاجی مردها علت های مختلفی داره....اول یک آزمایش خون ساده بده چون افزایش قند خون یا کمبود هو ...

یعنی ازروی آزمایش خون میشه متوجه شد خوبه به فکرش باشم حتما

بعدفشاراقتصادی که توی همه زندگی هاهستش دلیل نمیشه آخه...چرااصن بایدپس بزنه آدمو

باشه اگربه فکرش ننیفته حداقل منوپس نزنه☹

یعنی ازروی آزمایش خون میشه متوجه شد خوبه به فکرش باشم حتما بعدفشاراقتصادی که توی همه زندگی هاهستش د ...

اگر هورمون مردانه اش پایین باشه سردمزاج میشه این رو از طریق آزمایش خون میشه متوجه شد...اگر قند خونش بالاباشه در میل ج.ن.سی اش اثر منفی می‌ذاره... اول یک آزمایش خون بده اگر سالم بود حتما مراجعه کن دکتر متخصص س.ک.س تراپی

آهان ممنون ازراهنماییتون حتماانجام میدم خیلی متشکرم

قربانت عزیزم....انشاالله که نتیجه بده....یک نکته ی دیگه هم شاید به دردت بخوره....من در همین سایت جایی خواندم که خانمی تعریف میکرد یکی از دوستانش ،همسرش سردمزاج بوده به شدت .بعد می‌گفت که دوستش اینقدر لباس های زیر مختلف و جذاب و لباس خواب های متفاوت و جذاب می‌پوشیده  از همین طریق همسرش گرم مزاج شده...اینها رو هم امتحان بکن 

قربانت عزیزم....انشاالله که نتیجه بده....یک نکته ی دیگه هم شاید به دردت بخوره....من در همین سایت جای ...

ممنون عزیزم آره انشالله که جواب بده دعاتون میکنم اگردرست بشه چون شده واسم یه غول بزرگ وهمیشه بهش فک میکنم

اوایل توی نامزدی اینطورنبودتازگیااینطورشده آره سردمزاجه هرچی میگم برودکترگوش نمیده دیگه خسسته شدم ه ...

شوهر منم همینه درکت میکنم منم جونیم هدر شد حیف

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...