2821
2789
عنوان

دخترا بیاین .

133 بازدید | 14 پست

بچه ها چرا حوصله اشنا شدن با پسرا رو  ندارم .از طرفیم،از تنهایی و سینگل بودن هم خستم ؟؟؟؟واقعا نمیدونم چ حسیه ...اصن شوق و ذوق ندارم .‌‌نمیدونم شاید بگید شاید دوس پسر زیاد  داشتی زده شدی ..‌اما نه ...یه نفر بودش ک جدی بود اما کات کردیم ‌بعد از اون دگ حال اشنایی با کسیو ندارم‌‌‌‌.....امروز یکی یهم پیشنهاد داده و ....اما من اصن حس و حال اشنایی رو ندارم ....نمیدونم  شایدم خستم .شایدم انقد تجربه های این و اون رو دیدم و تجربه خودم ...میگم سر وتهش میدونم چی میخوان(س ک س) ......نمیددونم والا چی بگم ..یه ادم درست میخوام .هوف .....بیاین کامنت بزارین ..از تجربه هاتون بگین ‌😏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم همینجوریم،دوس دارم با یکی دوست شم  از طرفیم به هیچ پسری نگاه نمیکنم😐

هوف .خودممم فاز خودمو نمیفهممم ..والا ادم درستی ک میخوام نیستش ...شاید خستع شدم از پیدا کردنشر...شاید با خودم میگم ارزش این همع وقت گذاشتن رو نداره ک ته تهش طرفت ادم دزستی نباشه ...شایدم بخاطر تجربه اخرمه ...نمیدونم والا .

هوف .خودممم فاز خودمو نمیفهممم ..والا ادم درستی ک میخوام نیستش ...شاید خستع شدم از پیدا کردنشر...شای ...

شاید البته من  حوصله پسرا رو ندارم  ینی زورم میاد مجازی یه سلام بدم😑😑

با خدا باش و پادشاهی کن♡من لایق بهترین ها هستم و بهترین ها هم نصیبم میشه😇

تاپیکت که تعطیل شد داشتم برات تایپ میکردم:

عزیزم به عنوان یه مسیحی بهت میگم که پسر را میشه با مهربونی و اخلاق و شوخ طبعی کنارت نگه داری.بدون رابطه جنسی...

رابطه من بغل و دست گرفتن بود . من مشکلی نداشتم تا این حد .نه جای خالی باهاش رفتم نه گذاشتم به قسمتهای خصوصی بدنم دست بزنه ...

پسر بدون این چیزا هم میمونه و چرت میگه که نمیتونه ‌...

ولی رابطه جنسی اوج حس هست و حق با پسره ..

من ترجیه دادم که پسر در وقت مناسب این لذت را بچشه و منم در اون وقت مناسب بچشم .وقت مناسب واسه ما خانمها وقتی هست که پسر رابطه را رسمی کرده و خیلی جدی با خانواده ش اقدام کرده.برای مسلمانها هم وقتی هست که محرم بشن ...

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
تاپیکت که تعطیل شد داشتم برات تایپ میکردم: عزیزم به عنوان یه مسیحی بهت میگم که پسر را میشه با مهربو ...

چقد ببشعورن بعضیا ..اهد...این چ وضعشه تعطیل میکنن .

تاپیکت که تعطیل شد داشتم برات تایپ میکردم: عزیزم به عنوان یه مسیحی بهت میگم که پسر را میشه با مهربو ...

دقیقا ...من هم  عقیدم با شما ...حتی لگ دیگ نمونده باشه هیچ پسری ک بدون رابطه بمونه من حاضرم تا اخرش تنها بمونم ..چون من دختری نیستم ک تن بدم ..خواستم فقط بقیه تجربه هاشون رو  بگن ...واقعا چرا تاپیک روتعطیل میکنن یه عده...فک میکنن خیلی خدا و پیعمبر سرشون میشه و ما بی خدایی ایم ؟؟؟چقد عقده ای مسخزن ....اصن فرصت نکزدم کامنتا زو بخونم .

2824
2823
2791
2779
2792