2777
2789
عنوان

دخترا بیاین .

133 بازدید | 14 پست

بچه ها چرا حوصله اشنا شدن با پسرا رو  ندارم .از طرفیم،از تنهایی و سینگل بودن هم خستم ؟؟؟؟واقعا نمیدونم چ حسیه ...اصن شوق و ذوق ندارم .‌‌نمیدونم شاید بگید شاید دوس پسر زیاد  داشتی زده شدی ..‌اما نه ...یه نفر بودش ک جدی بود اما کات کردیم ‌بعد از اون دگ حال اشنایی با کسیو ندارم‌‌‌‌.....امروز یکی یهم پیشنهاد داده و ....اما من اصن حس و حال اشنایی رو ندارم ....نمیدونم  شایدم خستم .شایدم انقد تجربه های این و اون رو دیدم و تجربه خودم ...میگم سر وتهش میدونم چی میخوان(س ک س) ......نمیددونم والا چی بگم ..یه ادم درست میخوام .هوف .....بیاین کامنت بزارین ..از تجربه هاتون بگین ‌😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوریم،دوس دارم با یکی دوست شم  از طرفیم به هیچ پسری نگاه نمیکنم😐

هوف .خودممم فاز خودمو نمیفهممم ..والا ادم درستی ک میخوام نیستش ...شاید خستع شدم از پیدا کردنشر...شاید با خودم میگم ارزش این همع وقت گذاشتن رو نداره ک ته تهش طرفت ادم دزستی نباشه ...شایدم بخاطر تجربه اخرمه ...نمیدونم والا .

هوف .خودممم فاز خودمو نمیفهممم ..والا ادم درستی ک میخوام نیستش ...شاید خستع شدم از پیدا کردنشر...شای ...

شاید البته من  حوصله پسرا رو ندارم  ینی زورم میاد مجازی یه سلام بدم😑😑

با خدا باش و پادشاهی کن♡من لایق بهترین ها هستم و بهترین ها هم نصیبم میشه😇

تاپیکت که تعطیل شد داشتم برات تایپ میکردم:

عزیزم به عنوان یه مسیحی بهت میگم که پسر را میشه با مهربونی و اخلاق و شوخ طبعی کنارت نگه داری.بدون رابطه جنسی...

رابطه من بغل و دست گرفتن بود . من مشکلی نداشتم تا این حد .نه جای خالی باهاش رفتم نه گذاشتم به قسمتهای خصوصی بدنم دست بزنه ...

پسر بدون این چیزا هم میمونه و چرت میگه که نمیتونه ‌...

ولی رابطه جنسی اوج حس هست و حق با پسره ..

من ترجیه دادم که پسر در وقت مناسب این لذت را بچشه و منم در اون وقت مناسب بچشم .وقت مناسب واسه ما خانمها وقتی هست که پسر رابطه را رسمی کرده و خیلی جدی با خانواده ش اقدام کرده.برای مسلمانها هم وقتی هست که محرم بشن ...

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
تاپیکت که تعطیل شد داشتم برات تایپ میکردم: عزیزم به عنوان یه مسیحی بهت میگم که پسر را میشه با مهربو ...

دقیقا ...من هم  عقیدم با شما ...حتی لگ دیگ نمونده باشه هیچ پسری ک بدون رابطه بمونه من حاضرم تا اخرش تنها بمونم ..چون من دختری نیستم ک تن بدم ..خواستم فقط بقیه تجربه هاشون رو  بگن ...واقعا چرا تاپیک روتعطیل میکنن یه عده...فک میکنن خیلی خدا و پیعمبر سرشون میشه و ما بی خدایی ایم ؟؟؟چقد عقده ای مسخزن ....اصن فرصت نکزدم کامنتا زو بخونم .