2821
2789
حالا نریزید سرم  ولی من احساس می کنم کار کردن با سامسونگ خیلی راحت تر و کاربردی تره  همی ...

موافقم باهات

منم با پول سامسونگم راحت میتونستم آیفون بخرم حالا ۱۱ نه ولی مدل های پایین ترش میشد ولی واقعا کار کردن باهاش تو ایران عذابه ب نظرم 

چون تو را نوح است کشتیبان زطوفان غم مخور 
میشه توضیح بدی  متوجه نشدم

یکی از دوستام ۸پلاس داره از پسرش عکس میگیره بعد ادیت میکنه انگا رفته آتلیه عکس گرفته ولی فقط با گوشیش عکساشو درست میکنه ... کیفیت فوق العاده خوبی داره دوربینش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس برو همسرتو خفه کن لطفا🤣🤣🤣🤣🤣🤣 والا شوهر من واسه خودش خرید من کم بود بکشمش😐😬

😅😅😅😅 ‌ همین‌ کار رو باید بکنم،  قراره آقای بره افغانستان ۳۵‌ میلیون‌ بده‌ زن‌ بِستونه‌😆😆😆😆  

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
موافقم باهات منم با پول سامسونگم راحت میتونستم آیفون بخرم حالا ۱۱ نه ولی مدل های پایین ترش میشد ولی ...

دقیقا 

برای یه نصب یه برنامه باید کللی مصائبو پشت سر گذاشت

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
😬😬😬😬😬 اصلا آبم با آیفون تو ی جوب نمیره من با سامسونگ خیلی  راحت ترم  آیفون فقط واسه ...

هوووم اره

منم یه زمانی ۸ پلاس خریدم بعد که رفنم دانشگاه دیدم خیلی کارم لنگه. دست از پا درازتر رفتم j7 سامسونگ خریدم 😂😂😂

آیفون یچیز دیگش.. دوربینش معرفی یه برنامهای خفنی داره برا ادمای عشق عکس مثل خودم😍😍

چه برنامه هایی عزیزم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

2824
2823
2791
2779
2792