2821
2789

خو الان سامسونگ ۴ دوربینه زده دیگه

من از قیافه ی آیفون ۱۱ خوشم نیومد 

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو الان سامسونگ ۴ دوربینه زده دیگه من از قیافه ی آیفون ۱۱ خوشم نیومد 

آیفون یچیز دیگش.. دوربینش معرفی یه برنامهای خفنی داره برا ادمای عشق عکس مثل خودم😍😍

از هر چی آیفونه دیگه بدم‌ اومده مرتیکه ی افغانی‌ نگهبان‌ باغ هم‌ دستش بود 

اونا فیکن عزیزم 

بعدش مرتیکه افغانی ام آدمه دیگه بنده خدا دل داره 

اتفاقا جای تحسین داره😬😁

چون تو را نوح است کشتیبان زطوفان غم مخور 
خو الان سامسونگ ۴ دوربینه زده دیگه من از قیافه ی آیفون ۱۱ خوشم نیومد 

حالا نریزید سرم 

ولی من احساس می کنم کار کردن با سامسونگ خیلی راحت تر و کاربردی تره 

همیشه سامسونگ می گیرم 😍

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اونا فیکن عزیزم  بعدش مرتیکه افغانی ام آدمه دیگه بنده خدا دل داره  اتفاقا جای تحسین داره ...

😅😅😅نه فیک نیس‌ کارگر همسرمه‌ همسرم‌ براش‌ گرفت

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
عه پس خودت بفروشش یه پولی بزار روش ۱۲ بگیر 🤩

😬😬😬😬😬

اصلا آبم با آیفون تو ی جوب نمیره من با سامسونگ خیلی  راحت ترم 

آیفون فقط واسه کلاس الکی اومدن 

متاسفانه شوهر منم عشق کلاس و لاکچری بازیه 😐

حالا نریزید سرم  ولی من احساس می کنم کار کردن با سامسونگ خیلی راحت تر و کاربردی تره  همی ...

دقیقا 

حالا سر منم نریزید

من موقعیتش بود آیفون بگیرم ولی سامسونگ گرفتم

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜
آیفون یچیز دیگش.. دوربینش معرفی یه برنامهای خفنی داره برا ادمای عشق عکس مثل خودم😍😍

میشه توضیح بدی 

متوجه نشدم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
😅😅😅نه فیک نیس‌ کارگر همسرمه‌ همسرم‌ براش‌ گرفت

پس برو همسرتو خفه کن لطفا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا شوهر من واسه خودش خرید من کم بود بکشمش😐😬

بچها آیفون ۸پلاس خوبه؟؟؟

همسرم‌ داره‌ چیز‌ خاصی‌ ازش نمیگه‌ ، ولی  ماهانه ۱۰۰‌ خورده ای‌ میده واس‌ اپ‌ استور اون‌ زور داره‌ و شارژ‌ کلا نسبت به‌ گوشی های‌ دیگه زودتر تموم‌ میکنن

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
😬😬😬😬😬 اصلا آبم با آیفون تو ی جوب نمیره من با سامسونگ خیلی  راحت ترم  آیفون فقط واسه ...

دقیقا

من دوست دارم خودم باهاش راحت باشم تا اینکه یجورایی پز بدم 

در صورتی که الان اخرین مدل سامسونگ دست کمی از ایفون 11 نداره 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز