2777
2789
عنوان

چرا

91 بازدید | 10 پست

هرچی  میرم بخونم میزنه تعطیلن یا قفلن

چرا میترکن خب 

الان اون تایپکه که دختره فرار کرده بود تو خیابون بود چیشد بالاخره 

تعداد رای : 5
نظرسنجی
اره
2
40%
نه
3
60%
حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

در جواب چرا الان باید آره نه بگیم؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم یا نینی یار خودش میترکونه یا محتوا بده و بد اموزی داره گزارش زده میشه یا پربازدید میشه یه عده ک همیشه پر بازدیدارو گزارش میزنن میان و....

قفل کردنم بخاطر اینه دعوا نشه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

در جواب چرا الان باید آره نه بگیم؟

میترکن یا ن؟یا فقط من هرچی میخونم اینجوریه مال شمام اینجوریه ؟اره یا نه 

اوکی

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
گلم یا نینی یار خودش میترکونه یا محتوا بده و بد اموزی داره گزارش زده میشه یا پربازدید میشه یه عده ک ...

اهان ممنون 💋💋هرچی رفتم بخونم تعطیل شدن