2777
2789
عنوان

کمک کنید توروخدا 😭😭

114 بازدید | 14 پست

سلام من پارسال لوزه درد گرفتم هزار جور دکتر رفتم و از لوزم نمونه برداری کردن گفتن غده های کوچیک اطراف لوزته و زرت و زرت هی چرک خشکن دادن  ولی اصلا فایده نداشت حتی آب میخوردم گریه میکردم تا اینک دکتر منو پیچوند و گف برو سه ماه دگ بیا اصلا هم لوزه های متورم منو عمل نمیکردن میگفتن اول باید اون غده ها از بین بره  خلاصه من رفتم بندی گفتم شاید بند شدم نمیدونم میدونین چی هس یا ن تخمه یا دونه ای چیزی گیر میکنه ته گلو بندی در میاره ک من بشدت اعتقاد دارم بهش چون بعضیا میگن دروغه و کلک بازیه بعد اون بندی کاملا خوب شدم و دگ لوزم درد نگرف دکترم ول کردم حالا باز الان لوزم همونجوری شده ک بمرگم راضیم  واقعا آب از گلوم بسختی پایین میره و کلی درد میکشم اگ تجربه ای دارین خدا خیرتون بده کمکم کنید چی بخورم خوب بشم  تو این کرونا نمیشه برم بندی آخه  دکتر رفتم فشارخون 6 بود سرم داد و قرص حساسیت و استامینوفن حتی ی آنتی بیوتیک نداد من میدونم لوزه هام عفونت کرده اما نمیدونم چرا چرک خشکن نداد  درضمن لوزه هام حفره دارن غذا گیر میکنه داخلش ن و اینک دیدم نوشته بود ممکنه لوزه از حساسیت یا سردی متورم بشه  چند روز پیشم یه گوشه از زبونم سمت چپ زد بیرون ولی الان لوزه سمت راستی دوبرابر سمت چپی شده ببخشید طولانی شد خواستم اگر کسی تجربه ای داره کامل توضیح بدم بتونه کمکم کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اینی که میگی اسمش سنگ لوزه هستش منم دارم باید یاد بگیری وقتی پر شد خالی کنی 😖😖😖😖 با گوش پاک کن یا ته قاشق یواش پایین جایی که ورم داره اگه فشار بدی میریزه بیرون من با انگشت مکنم حالت بد میشه ولی تخلیه میشه راحت میشی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
آره خالی میکنم ولی الان چیزی نیست ولی داغونم کرده

خب زیاد فشار بدی جاش درد ناک میشه باید روش فشار ندی نمیدونم چه جوری یادت بدم به من دکتر نشونم داد باید قسمت پایین نه خود لوزه هاااا قسمت پایینش رو فشار بدی و یه کار دیگه هم از بیرون گلوت اول یذره اون ناحیه رو ماساژ بده و اب گرم قرقره کن نرم بشن خلاصههههه خدا بداد برسه برای سنگ لوزه کوفتی دکترا عمل نمیکنن من هفته ای دو بار باید این کارو بکنم 😭😭😭😭

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
یعنی چی کلا عمل نمیکنن من داغون میشم ک اینجور

نمیدونم نمیکنن خب عزیزم من خیلی پیگیر شدم شاید هم برای اینه که تو سنین بالا عملش سخته 

خیلی ممنون کمک بزرگی کردی دخترم بخابه لوزمو خالی میکنم ببینم چیزی هس

ببین هر باررر انگولک نکن زخم میکنیاااا هر وقت احساس کردی یه چیز تیز تو گلوته یا بوی دهنت میاد پر میشه تند تند پر نمیشه نگران نباش  با زبونت تست کن ببین تیزه یا اگه خیلی پر باشه قشنگ تو ایینه میبینی 

موفق باشی عزیز

ببین هر باررر انگولک نکن زخم میکنیاااا هر وقت احساس کردی یه چیز تیز تو گلوته یا بوی دهنت میاد ...

عزیزم چیزی داخل لوزم نبود من خودم قبلا ک درد نداشتم با خلال دندون خالی میکردم حفره لوزم بزرگه و راحت در میومد  من لوزم عفونت کرده ک دندونای بابامم درد میکنه خیلی ممنون از راهنماییت راستی چون من زیاد اینجوری میشم بهترین چیزی ک خوبم کرده یکی جوشونده بوده جوشونده ای ک داخلش عناب و کلی چیز دیگ قاطی داره اونو از دیروزه چند بار خوردم  و من عنبر نسا میزارم سر قلیون میکشم واسه عفونت عالیه از دیشب فک میکنم کلی بهتر شدم و خداروشکر دارم کم کم خوب میشم اگ خدای نکرده مث من شدی عنبر نسا حتمااستفاده کن با جوشونده آب نمکی ک داخلش یکم سرکه سفید بریزی و قرقره کنی صبح و شب بی تاثیر نیس

عزیزم چیزی داخل لوزم نبود من خودم قبلا ک درد نداشتم با خلال دندون خالی میکردم حفره لوزم بزرگه و راحت ...

خب خدا رو شکر که خوب شدی عزیز فعلا عنبر نسا برای من بده 😊 و نباید جوشونده سر خود بخورم ایشالا بعدا حتما امتحان میکنم مرسی