(تاپیک هام پاک نمیکنم فعلا...بچه ها میخوام این مدت(توضیحشو دادم تو متن پایین) رو کنارتون باشم و قضایا رو تا جایی که میشه بهتون بگم...ازتون میخوام اگه براتون مقدوره یکی از تاپیک هامو سیو کنید و دنبالم کنید تا بتونم از تجربیاتتون استفاده کنم و از دعای خیرتون برای ساختن زندگی که با عشق بود انرژی بگیرم.
من دنبال پر بازدید شدن و... نیستم بخدا، فقط میخوام کنارم باشید. مشاورمون تو سه سال نتونسته کاری کنه و دوست ندارم خانواده ها درگیر این مسائلمون بشن.
ممنونم ازتون😘🌹)
خلاصه میگم👇👇👇
من و همسرم عقد هستیم و نزدیک عروسی دعوامون شد و باعث شد اختلافات گذشته دوباره یادآوری بشه
قبل از عید من ازش خواستم که تا نرفتیم زیر یه سقف بریم پیش مشاورمون که از قبل ازدواج باهامونه و میشناستمون و مشکلاتمون رو حل کنیم و با خیال راحت زندگیمونو شروع کنیم
اما متاسفانه چون وقتی میریم پیش مشاور خاطرات قبلی مرور میشه همیشه بعد جلسات حالمون بدتر هم میشه و بعد جلسه ی سوم بود که دعوای بدی داشتیم(خیلی بد)
خلاصه از همون روز (یک ماه قبل)قهر و دعوا بود تا پریروز که من بهش پیام دادم و گفتم بیا توافقی جدا بشیم( از اینجا به بعد تو تاپیک هام هست)
پریروز یه کم دلمو نرم کرد
باهم حرف زدیم
از مشکلاتمون گفتیم
از دلخوری ها و...
ولی من آشتی نکردم و کاملا سرد برخورد کردم
ولی همسرم مثل قبل پیام میداد و عزیزم و...
تا دید من سرد جواب میدم اونم لحنش سرد شد😂 هر دو خیلی لجبازیم
بعد هم من این پیاما رو براش فرستادم که اسکرینشونو میذارم
و حالا قراره که هر روز درمورد یه موضوع که برامون مشکل ساز شده حرف بزنیم و حلش کنیم