2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان همه جا بازه کرونا رو هم بهانه نکنید ماسک ودستکش بزنه با فاصله بره پیش مشاور همه کاراشو میکنه مشاوره رفتن  فقط کرونا داره شاید کرونا تا دوسال دیگه نرفت زندگی رو که نمیشه تعطیل کرد 

عزیزم الان همه جا بازه کرونا رو هم بهانه نکنید ماسک ودستکش بزنه با فاصله بره پیش مشاور همه کاراشو می ...

اوایل کرونا اینقدر سخت می‌گرفت با اینکه با خانواده همسرم یه ساختمان هستم نمیزاشت برم ازشون یک سر بزنم خانواده خودمم هیچی

الان یکم بهتر شده اما خوب دلم برای پدر و مادرم تنگ شده اما نمیبره

البته قبلش مشکلاتی پیش اومد قبل از کرونا حالا بخاطر اون مشکل داره منو خانوادم اذیت میکنه

فعلا مشاوره بفرس تو همین هفته ببین چی میشه تغییر میکنه یانه

میگه یا من یا خانوادت

البته خانوادم گفتن مشاوره هم رفت ما باز هم میاییم حرف بزنیم ببینیم دردش چیه

بگو خانوادم تویی که(البته ببخشید)انقدر شعور نداری نمیدونی ادم نمیتونه ازخانوادش بگذره نباید باهات بود بعدا بهش بگو ادمی که از خانواده اش که از گوشت وخون همن بگذره از تو همسرش که یه غریبه اس راحت تر میگذره 

بگو خانوادم تویی که(البته ببخشید)انقدر شعور نداری نمیدونی ادم نمیتونه ازخانوادش بگذره نباید باهات بو ...

باورتون میشه مامانش اومد گفت من به خانواده خانمت میگم بیان اینجا حرف بزنیم ببینیم دردتون چیه همچین به مامانش پرید (اینقدر به پدر و مادرش توهین می‌کنه)