2777
2789
چرا عکس آپلود نمیشه خیلی بهم ریختم زنه بیشعور روز پنجشنبه ای بهم فحش پدری داد پدرم فوت کرده😭😭😭😭

چرا خودتو ناراحت ميكني؟

ميدوني توو اين سايت چقدر ادم هست كه زير دست خانواده تربيت نشدن؟

فرهنگ درستي ندارن 

حالا خودت حساب كن حرف اينجور ادما ارزشي داره؟؟

كسي كه به پدر مادرت فحش ميده مشخصه يه روانيه كه معلوم نيست كجا و چجوري تربيت شده

رو حرف اينجور ادما مانور نده به يورت بگير رد شو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@نی_نی_یار_5

آدرس تاپیکی که توش فحش داده اینه من چیزی بهش نگفتم روز پنجشنبه ای بی احترامی ب پدر من میکنه که زیر یه عالمه خاکه اگه لغو کاربری نمی‌کنین لطفا منو لغو کنین هرچند که اون راحت میگه لغوم کنن بایه کاربری دیگه میام 😭😭😭😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4631555/شوهرم-دیشب-عکش

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
چرا خودتو ناراحت ميكني؟ ميدوني توو اين سايت چقدر ادم هست كه زير دست خانواده تربيت نشدن؟ فرهنگ درست ...

خیلی بهم رختم خیلی من حتی اولش باهاش بدم حرف نزدم راهنمایش میکردم کل تنم داره میلرزه باشه مجازی همین مجازی روز منو بهم ریخت یک ساعت نیس از سرخاک پدرم برمیگردم

کاربر @jijooooooo

منم بودم تو اون تاپیک فک کردم شما اون فحشارو دادی به اون کاربر منم بهش گفتم درجواب فقط بگو موفق باشی و استیکر خنده بزار ببخشید من متوجه نشده بودم.

تا خدا با من است زمانه با من است .
منم بودم تو اون تاپیک فک کردم شما اون فحشارو دادی به اون کاربر منم بهش گفتم درجواب فقط بگو موفق باشی ...

خواهش میکنم پیش میاد 

خیلی بهم رختم خیلی من حتی اولش باهاش بدم حرف نزدم راهنمایش میکردم کل تنم داره میلرزه باشه مجازی همین ...

شما اول بهش گفتی عفریته!؟؟؟؟بعد اون شروع کرد فحش دادن ؟یا همیجوری بهت فحش داد؟

ممنون

کاربره ترکیده 

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
شما اول بهش گفتی عفریته!؟؟؟؟بعد اون شروع کرد فحش دادن ؟یا همیجوری بهت فحش داد؟

نه اول من گفتم اینجوری خوب نیس ماهم همسرمون دوستمون دارن اینجوری چندسال آینده خسته میشی من بودم نمیتونستم تحمل کنم زنو شوهره چند عاشق گاهی تفریح مجردی نیاز دارن که شروع کرد نفرین کردم منم گفتم عفریته نفرین میکنی برمیگرده به خودت همین

خیلی بهم رختم خیلی من حتی اولش باهاش بدم حرف نزدم راهنمایش میکردم کل تنم داره میلرزه باشه مجازی همین ...

با حرف ببخشيد يه بيشعور جايگاه شما و پدر محترمتون هيچ تغييري نميكنه 

بزار به حساب شرايط بد تربيتي و خانوادگيش

خدا پدرتونو بيامرزه و روحش شاد❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

با حرف ببخشيد يه بيشعور جايگاه شما و پدر محترمتون هيچ تغييري نميكنه  بزار به حساب شرايط بد ترب ...

ممنون❤️🌷

دیشب اصلا نتونستم واردسایت شم...الانم ی جوریه.عکس کاربریم نمیاد...واسه شماهم اینجوریه ؟

اره من عکس میزارم سفید میشه واسه قبل تایید دیشبم یه صفحه 

سفید میومد همش هرچی میزدم نمیشد

سینگل لاکچری عکس پروفایلمم خودمم یه  پرنسس کوچولو

ناراحت نشو هرکسی هم بد حرف زد باهات جوابشو نده همین فک کنم خودشم متوجه شد حرفاش بد بوده پاک کرد پستشو .

شماهم نفرینش نکن باردار بود یه درصد بزار پای بارداریش که اعصابش خراب بوده و ببخشش.