فرشته1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4571 عنوان مشکککککل😔😔😔 79 بازدید | 5 پست سلام میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت میخوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار 1399/04/12 | 17:38 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4571 مشکل توچیه اسی یه معامله ای کردم توش موندم دعا کن یه زمین دارم به فروش برسه مشکلم حل شه اخه نمیخوام چک ضامنم برگشت بخوره...شما مشکلتون چیه؟؟؟ خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت میخوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
ayso_aryan عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 2336 یه معامله ای کردم توش موندم دعا کن یه زمین دارم به فروش برسه مشکلم حل شه اخه نمیخوام چک ضامنم برگشت ... من فقط نگران ازمایش مامانمم ...نگرانم خیلیییی ...سه روروزه روزگارم سیاه شده ..همش گریه میکنم..نگرانم زبونم لال سرطانش عود کرده باشه..محتاج دعام واقعا
فرشته1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4571 من فقط نگران ازمایش مامانمم ...نگرانم خیلیییی ...سه روروزه روزگارم سیاه شده ..همش گریه میکنم..نگرا ... ان شالله خدا شفا بده عزیزم... خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت میخوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار