2777
2789
عنوان

شوهر فحاش

175 بازدید | 10 پست

سلام چی کارکنم ۸ساله باهاش جنگیدم هرکاربگین تا یه ذره اختلاف نظریابحث میشه یا مثلا من یه کارمیکنم که اون خوشش نیاد نه میزاره نه برمیداره شروع میکنه به فحش دادن ودادزدن  بابای خودش فوت شده نه میتونم نه میخوام بگم خودتی وبابات اما اون به بابای من توهین میکنه وفحش میده منم دیشب گفتم کاش میمردی ومن خلاص میشدم  فامیل هم هستیم دیگه بریدم بادوتا بچه چی کارکنم

پس کی تموم میشه این دیدن های خدا ونگاه کردنش  جواب ندادن  آدماش تورو خدا یه دستی بجنبون اوستا کریم 

واای نگو امیدم برای درمان بددهنی شوهرم از بین میره یعنی بددهنی درست نمیشه☹

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا اگه اولشه وایسا جلوش نبخشش محکم باش

پس کی تموم میشه این دیدن های خدا ونگاه کردنش  جواب ندادن  آدماش تورو خدا یه دستی بجنبون اوستا کریم 
دقیقا درکت میکنم و حالتو میفهمم.صبح که از خواب پا میشم فک میکنم انگار اسیرم چون راهی برای فرارر &nbs ...

میدونی خانوادمم میگن ولش کن بزار فحش بده تو بابای اون مرده اسمشو نیاری گفتم که فامیل نزدیکیم میگن باباش گناه داره اما میدونی خدا نکرده بابام بمیره هم این بازم فحش میده

اصلا دهن به دهنش نزار 

به خدا اصلا من اون چیزا که اون میگه نه تو فرهنگمه نه درشخصیتم  خیرسرش تحصیل کردس وکارمند اما از پشت خوبه بیای تو زندگی میفهمی چه گندی هستش کتک میزنه میندازه بیرون از خونه به خدا باورت نمیشه از زیبایی وقد هیکل  اگه تعریف نباشه بیستم اما اصلا انگارنه انگار محبت میکنم لباس خوب باادبم باهاش اما بازم درست نمیشه با بی پولیش وقرض وهمه چی ساختم 

الهی لال بشه ایشالله نکبت.مرداهای خر نفهم قلدر نکیت .خداچرا اینا رو افریده من نفهمیدم 

به خدا هرچی که شده من باعثشم نخوردم نپوشیدم فقط پس انداز کردیم الان آقا فک میکنه کیه به خاطرش ودوتا بچم سرکارنرفتم که بیخودگیرنذه که به خونه وزندگی نمیرسی

پس چرا رفتین بابا دلم گرفته بود میخواستم باهام حرف بزنین خسته شدم بس که ساکتم هیشکی نیس حرفام رو بگم باخانوادم رفت وآمد نکردم زیاد گفتم بذارگیرنده بادوستام همه بعد دانشگاه بریدم گفتم بذاربیخود گیرنده  فقط شد آقا که تنها ترشدم

براشماهم فحش میده به خانوادتون وخودتون؟؟