2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این تعاریفی ک شد فک کنم ژیلت همین بهتره😕😕

اصلااا این اشتباه رو نکن.. بعدا پشیمون میشی به جای هر کدوم ده تا درمیاد و کلی ضخیم تر میشه.. کرم موبر بگیر اگر کلا نمیخوای موم استفاده کنی

اخه مگه میشه کل بدن کرم موبر؟؟

بهتر از ژیلته.. کلا نذار تیغ به پوستت بخوره حتی برای اصلاح صورت کمترین عوارضش جوش های زیر پوست، تیرگی پوست تو دراز مدت، ضخیم شدن مو تو همون چند بار اول  (اگ یک بار تیغ بزنی باید حداقل پنج بار وکس کنی تا مثل اولش نازک شه) و افزایش تعداد موهاست

تو هیچ روش دیگه ای این همه عوارض باهم وجود نداره🤦🏻‍♀️

من تازه خریدم خیلیییی سفت چطور باید استفاده کنم 

اول باید دستتو چرب کنی بعد با یه کارد جدا کنی مثه خمیر اسلایم تو دستت باهاش بازی کن بعد در جهت رویش مو با شستت بزن رو پوست در خلاف جهت سریع بکشش

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

موم گیاهی استفاده کنی خیلی بهتره 

موم عربی قلق میخواد یکم کثیف کاری داره شاید من خوب بلد نیستم استفاده کنم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم