2777
عنوان

بچه هااااا😭😭😭😭

583 بازدید | 62 پست

بخدا هروز مشکل پشته مشکل .مگه من‌چقد توان دارم اخه .با مادرشوهر دیوونم تو یه ساختمونیم.من پدر مادر ندارم هرجوووور دلشون میخواد ب سرم میارن و میدونن ک جاییو و برا رفتن ندارم .همسرم ی خیانتکاره و همین دیروز باز مچشو گرفتم ولی با اون حال چون ن راه پس دارم ن پیش .ی دختر ۳ساله دارم و باردارم.بخدا کم اوردم با ۲۲ سال سن از بچگی یتیمی و درد ب دری .من عاااشق شوهرمم بقران تعریف از خود نباشه قیافم و هیکلم عالیه .ولی شانسم صفر .مادرشوهرم دائم با روانم بازی میکنه .چله اصن .خونمون کلی تعمیرات داشت دست تنها بدون سر سوزنی کمک از طرفشون انجام دادم.دخترم ب شدت بشون وابستس و اگه نزارم بره پیششون گریه میکنه در حد مرگ .خودشون اینجوریش کردن.حالا انروز مادرشوهرم اومده جیغ جیغ ک بچت از صب اینجاس و ازین حرفا .دست دخترمو گرفتم بیارمش وایساد گریه زاری.اونم در و محکم بست و با داد وایساد چرت و پرت گفتن .منم هرچی از دهنم درومد بش گفتم .بقران دیگه طاقتم طاق شده😭😭😭😭😭😭حالا میترسم شب پدرشوهرم بیاد بفرستش سراغم و داد و بیداد کنه سرم و باز طعنه و .....

توروخدا دعا کنید زبون پدرشوهرم بسته شه نیاد اذیتم کنه .خواهش میکنم😭

من ب زودی زود حسابی پولدار و خوشبخت میشم❤😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با این مدل افراد جرو بحث کردن فایده نداره بزار بگه تا خسته شه،،،آیت الکرسی بخون تا بحث کش پیدانکنه،، ...

اخه چقدر صبر دیگه .روانی شدم😭😭

با این مدل افراد جرو بحث کردن فایده نداره بزار بگه تا خسته شه،،،آیت الکرسی بخون تا بحث کش پیدانکنه،، ...

میخونم  ولی باور کن خدام منو نمیبینه😭

انشالله که نمیاد ولی تو که میدونستی بگی پدرت شوهرت میاد لااقل خودتو حسابی خالی میکردی پدرشوهره اومد ...

😔موقع دعوا جوری بدنم میلرزه ک خدا میدونه .بخدا قفسه سینم گرفته

😭بخدا کم اوردم

دستات مشت کن هفت مرتبه سوره حمد بخون.آیه الکرسی بخون.چهار قول هم بخون انشالله ک چیزی نمیشه

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟