2777
2789
عنوان

بچه هااااا😭😭😭😭

583 بازدید | 62 پست

بخدا هروز مشکل پشته مشکل .مگه من‌چقد توان دارم اخه .با مادرشوهر دیوونم تو یه ساختمونیم.من پدر مادر ندارم هرجوووور دلشون میخواد ب سرم میارن و میدونن ک جاییو و برا رفتن ندارم .همسرم ی خیانتکاره و همین دیروز باز مچشو گرفتم ولی با اون حال چون ن راه پس دارم ن پیش .ی دختر ۳ساله دارم و باردارم.بخدا کم اوردم با ۲۲ سال سن از بچگی یتیمی و درد ب دری .من عاااشق شوهرمم بقران تعریف از خود نباشه قیافم و هیکلم عالیه .ولی شانسم صفر .مادرشوهرم دائم با روانم بازی میکنه .چله اصن .خونمون کلی تعمیرات داشت دست تنها بدون سر سوزنی کمک از طرفشون انجام دادم.دخترم ب شدت بشون وابستس و اگه نزارم بره پیششون گریه میکنه در حد مرگ .خودشون اینجوریش کردن.حالا انروز مادرشوهرم اومده جیغ جیغ ک بچت از صب اینجاس و ازین حرفا .دست دخترمو گرفتم بیارمش وایساد گریه زاری.اونم در و محکم بست و با داد وایساد چرت و پرت گفتن .منم هرچی از دهنم درومد بش گفتم .بقران دیگه طاقتم طاق شده😭😭😭😭😭😭حالا میترسم شب پدرشوهرم بیاد بفرستش سراغم و داد و بیداد کنه سرم و باز طعنه و .....

توروخدا دعا کنید زبون پدرشوهرم بسته شه نیاد اذیتم کنه .خواهش میکنم😭

من ب زودی زود حسابی پولدار و خوشبخت میشم❤😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این مدل افراد جرو بحث کردن فایده نداره بزار بگه تا خسته شه،،،آیت الکرسی بخون تا بحث کش پیدانکنه،، ...

اخه چقدر صبر دیگه .روانی شدم😭😭

با این مدل افراد جرو بحث کردن فایده نداره بزار بگه تا خسته شه،،،آیت الکرسی بخون تا بحث کش پیدانکنه،، ...

میخونم  ولی باور کن خدام منو نمیبینه😭

انشالله که نمیاد ولی تو که میدونستی بگی پدرت شوهرت میاد لااقل خودتو حسابی خالی میکردی پدرشوهره اومد ...

😔موقع دعوا جوری بدنم میلرزه ک خدا میدونه .بخدا قفسه سینم گرفته

😭بخدا کم اوردم

دستات مشت کن هفت مرتبه سوره حمد بخون.آیه الکرسی بخون.چهار قول هم بخون انشالله ک چیزی نمیشه

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟