صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت
بچه هااااا خوااااهش میکنم. چرا اینجوری قضاوت میکنین؟ من یه سال و خورده ایه عقدم. میخوام برم آرایشگاه و آتلیه عکس بگیرم و بریم سر خونه زندگیمون. میشه لطفا نظر سنجی منو درست جواب بدید؟!؟؟!
نگیر عروسی ملت رو ب کشتن نده زندگیتو با کشتن چن نفر برپا نکن
چه هااااا خوااااهش میکنم. چرا اینجوری قضاوت میکنین؟ من یه سال و خورده ایه عقدم. میخوام برم آرایشگاه و آتلیه عکس بگیرم و بریم سر خونه زندگیمون. میشه لطفا نظر سنجی منو درست جواب بدید؟!؟؟!
بچه هااااا خوااااهش میکنم. چرا اینجوری قضاوت میکنین؟ من یه سال و خورده ایه عقدم. میخوام برم آرایشگاه و آتلیه عکس بگیرم و بریم سر خونه زندگیمون. میشه لطفا نظر سنجی منو درست جواب بدید؟!؟؟!
عزیز فردا پس فردا میای اینجا تاپیک میزنی وای کرونا گرفتیم 😐😐😐😐 یه دنیا میگن کرونا شما اونوقت عر ...