2777
2789
عنوان

سریال دل

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 63 پست
من خیلی وقته ندیدم آوا هم عاشق ارشه ?😧

اری

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای رستا ارش کاش به هم برسن  نکیسا و اوا 😡😡بمیرن

آوا چرا؟

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
وای دیدیدی دختره تو ماشین چجوری مرد😓

اره.خیلی وحشتناک بود.باورم نمیشد.هی میگفتم نه زنده است

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
آوا چرا؟

اوا ارش رو دوست داره.وبا نکیسا اوکی هستش.البته معلوم نیست چقدر نقش داره اوا

اری

خاک تو سرش🤐

از همه چیز که بگذریم 😊‌همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩‍👧‍👦🥺😔
فقط اونجایی که خون از ماشین زد بیرون😨😓

اره.هی یادم میاد اعصابم خورد میشه

فقط اونجایی که خون از ماشین زد بیرون😨😓

چه وحشتناک والا من میشینم فکر میکنم که آخر و عاقبتمون با این گرونی و کرونا و بدبختیای دیگه چیه اگه این فیلمم نگاه کنم صددر صد کارم به خودکشی میرسه 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز