2777
2789
عنوان

سریال دل

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 63 پست

کسی آقازاده رو نگا میکنه؟

اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم  .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه آرش رو زنده بزارن آخه انچه خواهید دیدش یجوری بود انگار ارش تو بیمارستان بود

وا نمیدونم یادم نمیاد

اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم  .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌
این ارشو بگو چند تا عاشقش شدن

ارش برای خودش انجلیناییه😂😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

دلم چیپس سرکه نمکی میخواد شدیدا 

دهنم آب افتاد

کسی آقازاده رو نگا میکنه؟

اری

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
من حس میکنم تهش مثل مانکن تلخ میشه شاید آوا یا رستا خودکشی کنن

منم همش این فیلمو که میبینم یاد مانکن میوفتم خدا نکنه اینجوری بشه خیلی دیگه ضایعس

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️

من خیلی وقته ندیدم آوا هم عاشق ارشه ?😧

از همه چیز که بگذریم 😊‌همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩‍👧‍👦🥺😔
اری

جالبه؟یا چرته؟

جالبه؟یا چرته؟

فقط یه قسمت اومده.هنوز زوده واسه قضاوت.ولی بازیگراش که خوبن

2790
2778
2791
2779
2792