2777
2789

زن ولایتی هم برا همین لیپوماتیک مرده؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ، من نمیدونم اینا که میگن انجام دادن و خوبه واقعا راست میگن یا نه ولی من دو سال پیش بیمارستان عرفان پیش دکتر حسینی انجام دادم، اولا بگم که بی نهایت درد کشیدم ، هر بار موقع تعویض پانسمان مردم و زنده شدم، یه بارم تو خونه موقع تعویض باند از هوش رفتم چون فشارم بی نهایت پایین افتاد، از اینها بگذریم فقط یک ماه شکمم تخت شد، بعد دوباره عین روز اولش شد، با این فرق که دور نافم یه دایره سفت هست که نمیدونم چرا اینجوریه و جای کلی سوراخ روی شکمم، فقط میتونم بگم هزینه کردم و هیچ نتیجه ای نگرفتم، درضمن من رژیمم رو هم رعایت کردم، ولی اینکار کاملا بی فایده هست

واقعن اخه من اصلن چاق نیستم بعد زایمان یکم شکم دارم میخام اون تخت بشه پس چیکار کنم شوهرم دیگه اندامم ...

عزیزم ما گروه واتساپ داریم درمورد لیپو و ابدو 

بچها خیلی عمل کردن عالی شدن

ولی یکی از بچهامون با فواد فوت شد متاسفانه

باید دکترتو ایمن انتخاب کنی 

میتونین بیاین تو گروه و از تحربیات استفاده کنین

اینجا وویس بدین تا گروه اصلی عضو کنم

خودمم جراحی کردم

https://chat.whatsapp.com/KcBACDFooBBF6b2tKY4HvO

برای انجام لیپوماتیک شکم من خانم دکتر افسانه ثنایی بهت پیشنهاد می دم یکی از بهترین  دکترا تو این زمینه هستن من یکی از همکارام انجام داد واقعا هیکلش خیلی خوب شد اگر تهرانی برو پیش ایشون آدرس مطبشم تو جردنه شماره مطبشم 02188662276https://dr-sanaee.com/

واقعن اخه من اصلن چاق نیستم بعد زایمان یکم شکم دارم میخام اون تخت بشه پس چیکار کنم شوهرم دیگه اندامم ...

عزیزم منم همین مشکل داشتم شوهرم بهم می گفت دیگه دوس ندارم بچه بیاری هیکلت از این خراب تر شه   با اینکه خیلی می ترسیدم دیگه دل و زدم به دریا رفتم پیش دکتر  منصور هادیلو تو همین نی نی سایت یکی از بچه ها تعریفشو میکرد منم رفتم مطبشون تو میرداماد واقعا الان راضی ام شوهرمم خیلی خوشش اومده