2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی؟ چرا؟

خیلی عوضین .خیلیییی

ببین میگیرنت بعد با کمترین پول کار سخت میکشن اسمت میشه معلم یهو میبینی هم معلمی هم ابدارچی هم ناظم و هم......بعد بخوای از خودت دفاع کنی جواب میدن نکنی بدتر سواستفاده میکنن چندماه نشده از هول بیمه جوابت میکنن و اینکه شما سختی کارو بکشی تا اشناشونو بیارن !اینا که میگم کاملا جدیه منو برد با چندنفر سه ماه تابستون وایسادیم صبح تا شب ثبت نام کردن تو گرما و بی امکاناتی که برامون گذاشته بود از کارو زندگی افتاده تا مهر شد دوتاشونو جواب کرد نه که فکر کنید بهشون بگه اصلااااا!یهو روز اول مهر دوتا از دوستاشو اورد به عنوان ناظم و ... معرفی کرد در حالیکه قرار بود اون دونفر باشن.منم اخرین کسی بودم که با دعوا بیرونم انداخت !در حالیکه بیشتر حق و حقوق ناجیزمو هم نداد ومن اونموقع بود که یاد خاله ام افتادم که از یه شهر دیگه به مامانم گفته بود غیر انتفاعی بدرد نمیخوره دختر دوست منو انداختن بیرون و من گوش نکردم

من معلم غیردولتیم 

موسسه ها چون کلاس خصوصی میتونی بگیری درامد بالایی دارن 

همکارم میگه درآمدم از خصوصی ماهانه حداقل ۱۰ تومنه و امسال دیگه قرارداد نبست و باز میخواد با موسسه ها و خصوصی کار کنه

خدایا شکرت یعنی اصلا هیچ حقوقی نگرفتی؟

یه برگه درست کرده بود با تاریخ .کلی تاریخ غیبت واسم ساخته بود ۲۰۰ تومن میشد حقوقم ۸۰ تومنشو نداد.قانون هرکلاس هم نهایت ۷ تا بچست من سیتا پسر بچه داشتم چندبار رفتم زیر سرم بااینکه خیلی معلم قابلی بودم و این شغلم دوست داشتم هم من هم بقیه متنفر شدیم انقد که حقخوری و فساد رواج داشت و منم خداروشکر میکنم که کرونا اومد حالشونو جا اورد و الان همشون بسته شدن تا مال مردم رو نخورن و ازار روحی و جسمی هم ندن