2777
2789

خط ایرانسل تازه خریدم 

دوروز یه بار نتش قطع میشه 

اپراتوراشونم چرت و پرت جواب میدن 

ازین طرف میخوام نت ماهیانه بخرم بیشترینش ۲ گیگه،۱۴ تومن؟؟؟

اخه خط دائم مگه بهتر نیست خاک تو سرا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من خط اعتباری داشتم این مشکلات و نداش😶😶😶😶😶😶😶😶

نخرید ایرانسل خداییش شماها

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اع من بعد از ظهری نامزدم‌میخواد برا هردوتامون بخره  من الانم دارم ولی مشکل نداره ک

نخر توروخدا افتضاحه 

من مثل چی پشیمونم 

به درد خودشون و ننه شون میخوره 

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌
من نت ماهانه تا 7 گیگ هم خریدم

چه جوری اخه؟

برا خط دائم چه جوری بخرم ؟

من همراه اول دارم

اونم قطع و وصل میشه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
من همراه اول دارم اونم قطع و وصل میشه

چشون شده ؟

اخه چرا 

شما زنگ میزنی اپراتور چه جوابی میدن

چشون شده ؟ اخه چرا  شما زنگ میزنی اپراتور چه جوابی میدن

والا زنگ که نزدم

ولی دیگه بسته نمیگیرم

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
2790
2778
2791
2779
2792