2777
2789

یه نفر که اصلا نمیشناسم کیه پیج منو گزاشته استوری اینستاش و نوشته که این کثیف و هرزه و بلاک کنیدو....حرفای زشت زده

من اصلا نمیدونم کیه

انگار ک منو اشتبا گرفته با یکی دیگ هر چی بهش گفتم من اونی ک فکر میکنی نیستم نمیفمه فعلا استوریشو پاک کرده و گفت میرم تحقیق میکنم اگ اون نباشی معذرت میخام ازت

حالا از شما میخام بگید اگه جای من بودید چی میکردید خیلی حرفای زشتی زده

چکار کنم خودم 

اقدام کنم؟صبر کنم خودش بیاد

مجازاتش چیه؟چجپری شکایت کنم ممنون میشم راهنمایم کنید

حس میکنم خیلی ظلمه که یکی بهم تهمت بزنه بعد وایسم نگاش کنم تا بره تحقیق کنه بعد بیاد

کار درست چیه

تعصب، خودخواهی،تناقض،حماقت،افسردگی و... ؛صفاتی هستن که اگر هر کدوم رو داشته باشی باید بری روانپزشک نه اینکه بیایی اینجا و بهشون افتخار کنی!‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن پارش کن

🤬😖😭واقعا 

تعصب، خودخواهی،تناقض،حماقت،افسردگی و... ؛صفاتی هستن که اگر هر کدوم رو داشته باشی باید بری روانپزشک نه اینکه بیایی اینجا و بهشون افتخار کنی!‏
اسکرین گرفتی از استوریش؟  اگ نگرفته باشی و پاک کرده باشی چجور میخای ثابت کنی

اره گرفتم

ای بابا تو این مملکت جرم های خیلی بزرگ تر رو نمیتونن بگیرن و پیگیری کنن دیگه فضای مجازی جای خود داره

نمیدونم والا منم از همین میترسم که برم و کاری نکنن

اره شکایت کن حتما.

ینی ک چی یکیو استوری میکنی چیز بد میگی عالم و ادم ببینن بعد بگی تحقیق مبکنم نباشی معذرت؟

گ.و.ه خورده بلانصبتت.

حتما پیگیر شیا

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

عزیزم پلیس فتا راحت پیگیر نمیشه مگه اینکه مستند تهیه کرده باشی یعنی از محتویات پیجش هم شات کرده باشی و هم فیلم گرفته باشی مخصوصا همون استوری....چون عکسو الان راحت فتوشاپ میشه کرد چندان معتبر نیست این چیزاییه که من شنیدم دربارش...

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍
 عزیزم پلیس فتا راحت پیگیر نمیشه مگه اینکه مستند تهیه کرده باشی یعنی از محتویات پیجش هم شات ک ...

پیجش قفل نیست و دسترسی بهش راحته🧐اسکرین استوریش هم دارم