سسریان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 339 عنوان سالن زیبایی 83 بازدید | 7 پست سلام.دوستان .سالنهای زیبایی الان بخاطر کزونا بازن؟ اگه برای عروسی جاری آزایشگاه نرم چکار کنم؟اگه کلا عروسی نرم زشته؟ 1399/04/12 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
i_am_telka عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2210 کجا هستید؟؟؟ میدونی الان وضع از اسفند ماه هم خطرناک تر شده؟؟ چون همه براشون عادی شده فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
نسرینمممممممممممم عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 1091 هفته پیش عروسی دعوت بودیم من بخاطر مشغله کاری همسری نتونستم برم خانوادم رفتن و الان 3نفر اعضا خونوادم تست کروناشون مثبت شد 😢😢نرو لطفن
سسریان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 339 کجا هستید؟؟؟ میدونی الان وضع از اسفند ماه هم خطرناک تر شده؟؟ چون همه براشون عادی شده چکار کنم؟میگن 60 یا 70 نفر دعوت کردن..همع میگن زشته اگه نرم..دو تا بچه کوچیک ک یکیش نوزاده هم دارم کهمش باید بغل باشه و گریه می5کنه
سسریان مدیر استارتر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 339 هفته پیش عروسی دعوت بودیم من بخاطر مشغله کاری همسری نتونستم برم خانوادم رفتن و الان 3نفر اعضا ... کجا هستید؟
i_am_telka عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2210 چکار کنم؟میگن 60 یا 70 نفر دعوت کردن..همع میگن زشته اگه نرم..دو تا بچه کوچیک ک یکیش نوزاده هم دارم ک ... نمیدونم صلاح خودته با بچه کوچیک خیلی خطرناکه من بودم نمیرفتم ولی اگه رفتی ماسک بزن هیچیم نخور از ادما فاصله بگیر خیلیا دیدم بدون علامت بودن افتادن مردن فک کن همه کرونا دارن از همه فاصله بگیر فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!