2777
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا

64 بازدید | 3 پست

سلام عقد هستیم .و با یاری خدا خونه ای پیدا کردیم امادتعمیرات احتیاج داره .بعد من با خودم میگم نکنه طرف خونه رو تعمیر نکنه .نکنه قول الکی داده نکنه اص ن بزنه زیر حرفش 

بعد ضمن اینکه سه روز پیس همسرم گفت صاحب خونه گفته ولا پشت بوم ایزوگام کردم براتون 

ن یکی از ایرادات خونه ایزوگام بود 

من چیکار کنم از این فکرا بزنم بیرون از این ترسا راحت شم

باید تمام چیزایی که تعمیرات لازم داشت رو داخل قولنامه تو بنگاه ذکر میکردید که بعد نزنه زیر حرفش و انشالله درستش میکنه و میده دستتون

خوشبخت بشی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
باید تمام چیزایی که تعمیرات لازم داشت رو داخل قولنامه تو بنگاه ذکر میکردید که بعد نزنه زیر حرفش و ان ...

است قول نامه نیس دوست همسرم هست ینی هم دوست همسرم هست هم کارفرما ش هست 

باهم رفیقنبی پول پیشم بهش دادیم گفته تعمیرات انجام میده ب طور کامل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

است قول نامه نیس دوست همسرم هست ینی هم دوست همسرم هست هم کارفرما ش هست  باهم رفیقنبی پول پیشم ...

انشالله که انجام میده و خیر باشه برات 

ولی هرچی باشه باید یه قولنامه باشه دو روز دیگه دیدی با هم بحثشون شد رفت دادگاه گفت اینا به زور امدن یا زد زیرش پولتون رو نداد چی 

هیچ وقت به دوتا چشماتون هم اعتماد نکنید 

حساب حساب کاکا برادر 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر