2821
2789
عنوان

خدا جون مرسی😁

149 بازدید | 5 پست

چن وخته با ی پیج اشنا شدم داستان زندگی برخی افرادو میاد ب صورت رمان درمیاره...خیلی درگیرشم زندگیای خیلیارو خوندم چ قدر واقعا بعضیا سختی کشیدن چقدر زندگی کردن واسشون سخت بوده چ قدر دنبال ارامشن..واقعا باعث شد خداروشکرکنم ب خاطر شوهر فوق العاده ای ک دارم سلامت پدرومادرم‌..سلامت خودم‌..اینک شب گشنه نمیخابم..خیلی وخ بود درگیر زرق و برق اینستا بودم ولی خب متوجه شدم همش تظاهره خودنماییه...کاش شکرگزار باشیم کاش قدر ارامشی ک داریمو بدونیم همین ک دارین با خیال راحت متن منو میخونین همین ک توانایی خوندنشو دارین..چ قدر گاهی هممون پرتوقع و ناشکرمیشیم

اینستارو جدی نگیر...همه لحظه های خوب و خوشی هاشونو عکس و فیلم میکنن میزارن اونجا...نمیان که بدبختی و مشکلاتشونو بگن.همه مشکل دارن.یه بیماری دارن.بالاخره یه مشکلی هست تو زندگیشون

پس خدا رو شکر عزیز همیشه به شادی باشی😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینستارو جدی نگیر...همه لحظه های خوب و خوشی هاشونو عکس و فیلم میکنن میزارن اونجا...نمیان که بدبختی و ...

کلا این پیج جدیده ک میرم کتاباشو میخونم باعث شد واقعا امیدوار شم و قدر بدونم...اره اینستا جایه عجیبیه

عزیزم این خیلی خوبه که متوجه این چیزا شدی ، هممون باید حواسمون به چیزای خوب زندگیمون باشه فقط سعی کن خیلی این جور داستانا رو نخونی چون در بلند مدت خیلی روی ذهن تاثیر بدی میذاره . در این حد که آدم متوجه یک سری مسائل و شکرگزاری بشه خیلی خوبه

خدایا شکرت