zahra_khanum_hastam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 3263 عنوان وقتی یک پسر... 166 بازدید | 10 پست وقتی ی پسر خیلی ازت میپرسه دوسم داری؟خیلی روت حساسه و پیگیرته و هرهفته فاصله دوتا شهر رو ۵ساعته فاصلشون میاد ک ببینتت ینی واقعا عاشقته؟😑 ❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤ 1399/04/12 | 02:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 اوخیدوستت داره که برات ارزش قائل میشه میاد ومیبینتت و وقت برات میذاره جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 عزیزم دوست داشتن رو نباید از کسی پرسید باید فهمید فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
zahra_khanum_hastam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 3263 خودت چی فکرمیکنی خودم میگم هست😑ولی دگ زیادی حساسه میگم دیوانه نباشه مگمن چی دارم انقد عاشق باشه😑 ❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤
zahra_khanum_hastam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 3263 عزیزم دوست داشتن رو نباید از کسی پرسید باید فهمید خودم میگم هست😑ولی دگ زیادی حساسه میگم دیوانه نباشه مگمن چی دارم انقد عاشق باشه😑 ❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤
فاطمه۱۳۹۹ عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 9192 خودم میگم هست😑ولی دگ زیادی حساسه میگم دیوانه نباشه مگمن چی دارم انقد عاشق باشه😑 بد حالا یکی انقد دوستت داره☹ میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🙏