2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر ی سالو بیرون نبرید خب

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
بیرون که میتونی نبریش من واقعا از پدر مادراییکه خودشدن ماسک میزنن ولی بچه ماسک نداره تعجب میکنم هر چ ...

تعجب نداره. من ماسک میزنم ولی پسر دوازده سالم نمیرنه خیلی هم براش توضیح دادم ولی به هیچ وجه نمیزنه

زیر یکسال سخته خدایی. ولی کلیپ این ژاپنی ها رو دیدید بچه های ۶ ماهه هم ماسک میزنن.😅😅 فقط اونجا که ...

مال منم شش ماهشه گلوله می‌کنه خیس تفش می‌کنه ،بچه چینی مث آدم ماسک میزنه  

تعجب نداره. من ماسک میزنم ولی پسر دوازده سالم نمیرنه خیلی هم براش توضیح دادم ولی به هیچ وجه نمیزنه

چرا عزیزم تعجب داره حالا اگه شما همه تلاشتو کردی ولی بچت ماسک نمیزنه رو کار ندارم من منظورم به بچه های کوچیکتره که این همه بچه بدون ماسک مطمئنن پدر مادر کوتاهی کردن 

برای تهیه انواع ماسک صورت به فروشگاه رنگدونه سر بزنید.

در فروشگاه رنگدونه محصولات مراقبتی پوست و مو از برند هایی مثل بایوآکوا و بریلی و لانبنا با قیمت مناسب در دسترس شما هست.

همینطور در مجله زیبایی رنگدونه مقالات ترجمه شده در باره زیبایی و مراقبت پوست از منابع معتبر به رایگان در اختیار شما قرار داره.

https://rangdoneh.com/