2777
2789
عنوان

ناخن دست

549 بازدید | 22 پست

بچه ها ناخنام خیلی زشتن, پهنن, ناخنامم زیاد بلند نمیشه تا بلند میشه میشکنه, به نظرتون چیکار کنم؟ واقعا بعضی هارو که میبینم همیشه دستاشون مرتبن و لاک زده, من لاکم که میزنم اصلا مرتب نمیشه, یا خشک. نمیشه بعد میماله اینور اونور, اعصابم خورد میشه

تنها راهش اینه که یا ناخن بکاری یا هر ماه بری مانیکور کنی 🤗❤

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم عین تو

خیلی فکرم درگیرش بود

رفتم واروخونه گفتم قرص تقویت ناخون میخوام بهم زینگ ویتامین روی اهن داد الان ۴هفتس میخورم خییییلی تاثیر داشته هم رشدش هم محکم شده ویتامین بدن ک کم باشه ناخن ضعیف میشه

ناخنام کلا زشتن دوسشون ندارم

منم ناخنام زشتن دستمو زشت نشون میدن. ناخنم یبار کاشتم. تو کا خشنم با ناخن خودم شکست بیچاره شدم بمیرم دیگه نمیارم. اینو بهت بگم من همیشه دستم تو آب و شویندس عادت به دسکش ندارم. ناخنم اصلا بلند نشدن تا حالا جنس نازک خشک و شکننده دارن. فقط یه یکی دوهفته نشکستن. که اونم اتفاقی فهمیدم روغن کرچک میزدم به پوست صورتم چون ناخنام چرپ میشد یکم سفت شده بودن