2777
2789
عنوان

چرا رایگااان ؟

132 بازدید | 21 پست

عزیزانم من برای قبولی در آزمون دکترا نیت کردم تا جایی که میتونم و علمش رو دارم اطلاعات لازم رو در مورد تغذیه که رشته ام هست در اختیار خانمای باردار بذارم.البته از نیتم سه سال گذشت ولی خب الان وقتم آزادتر هستش 

لطفاً سوالاتتون رو توی پیجم بپرسید که امروز هم تاسیس کردم،😊🥰

Najvaplus پیجم هستش در خدمتتونم

من قند ناشتام 100 بود هفته 34  بارداریم  دکتر گفتم قند داری   رفتم  غدد  بعد از ظهر ازم  تست گرفت  که عصرونه خورده بود م  97 بود   گفت قند نداری  حالا  موندم  چیکار کنم  دارم رعایت میکنم  ولی بعضی روزا  هم  رعایت نمیکنم   میشه شما  هم نظرت رو بگی و یه رژیم بگی

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من قند ناشتام 100 بود هفته 34  بارداریم  دکتر گفتم قند داری   رفتم  غدد&nbs ...

عزیزم دکتر غدد گفتن نداری درست گفتن تا ۱۱۰ نمیشه گفت قند

عزیزم به پیج دایرکت بدین جوابتون رو میدم

عزیزم دکتر غدد گفتن نداری درست گفتن تا ۱۱۰ نمیشه گفت قند عزیزم به پیج دایرکت بدین جوابتون رو میدم

زنان گفت ناشته تو باذداری  باید زیر 92 باشه

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
دوستای گلم من هیچ هزینه ای نمی‌گیرم چون نیتم این بوده اما تا جایی که وقت داشته باشم پاسخگوی سوالاتتو ...

اینستا؟ 

زنان گفت ناشته تو باذداری  باید زیر 92 باشه

والا از نظر تغذیه ای ما این عدد رو قند نمی‌دونیم اما چون ممکنه با بالارفتن سن جنین قند هم بالا بره بهتره مراعات کنین تا یکماه

حتی توی مصرف میوه هم باید مراعات کنین و مخصوصا انبه قند بالایی داره 

چای رو باکشمش بخورین 

کیک و کلوچه و بستنی هم فعلا ممنوع

بله عزیزم 

ببخشید من دخترم ۴سالشه اصلا لبنیات نمیخوره خیلی کم  پنیر فقط گاهی چیکار کنم قدش بلند بشه ۱۰۰سانت هست

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
البته چهار سالو نیمه هست

کلسیم در مواد غذایی دیگه هم هست از جمله بادام و گردو و انجیر خشک

حتی کلسیمی بالاتر از لبنیات دارن😊هیچوقت بچه ها رو مجبور به خوردن چیزی که دوست ندارن نکنین دنبال جایگزین باشید 

کلسیم در مواد غذایی دیگه هم هست از جمله بادام و گردو و انجیر خشک حتی کلسیمی بالاتر از لبنیات دارن😊 ...

پسته و بادوم خیلی دوست داره ولی همیشه نمیخوره یه مدت هم کورتون مصرف میکرد به هاطر بیماریش میترسم مشکل پیدا کنه

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨