2777
2789
عنوان

من کرونا گرفتم

408 بازدید | 28 پست

سلام به همه .هفته پیش سه شنبه از اشنامون گرفتم که تو بانک کارمیکنه .خانما امروز جوابم مثبت شد بچه سه سالم خونه مامانم گذاشتم .بخدا فقط ی بار رفتم و از طریق خجالت دست دادم روم نشد دست ندم خداشاهده رعایت میکردم.الان همسرم و بچمم تست دادن دعا کنید بچم نگرفته باشه دارم دق میکنم.تورو خدا مواظبخودتوت باشید خاهشا از کسی خجالت نکشید مهممونی نرید دست ندید .مدام سر درد دارم دارو هم داده اما باید۱۴ روزم طی بشه 

گفتم بگم که تجربه من از رودروایسی

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاءالله به زودی سلامتیت رو بدست بیاری 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

چطور متوجه شدین؟

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@

مادر شوهر منم هر وقت میبینه دست میاره‌جلو .ادم معذب میشه 

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

فقط روحیت رو نباز قوی باش تو می تونی

مایعات زیاد مصرف کن

هندوانه

موز

خرما

دم نوش

چای

آب 

غذاهای مقوی بخور

تینا سابق هستم قطع کردن حقایق شنیدن سخته به خصوص برای یه تعداد۵
خوبه که فامیل میبینی😁شکرخدا ماه هاست از سعادت دیدارشان محرومیم😁

خیلی کم دیدم اما خبر دارم ازشون عقد و خاستگاری و مهمونی و عروسی دارن میفهمم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
حالا چرا فکر میکنی از اون بنده خدا گرفتی مگه ماسک و ضدعفونی کننده دست همراهت نبوده؟    &nb ...

منزل مادربزرگم جمع بودیم .چون اون بانکی بود تو بانکشون همکارسون داش اما شعبه تعطیل نشده بود .پس فرداش اپنا تست دادن مثبت شدن منم سردرد سرفه بدن درد که تست دادممشخص شد مثبتم

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....