2777
2789
عنوان

امشب بله برونشه🙃

1816 بازدید | 103 پست

نه ناراحتم نه پشیمون از اینکه تمومش کردیم اخه میدونید بعضی از ادما شاید دلاشون با هم باشه اما فکرشون ذهنشون منطقشون باهم نمیخونه یه روزی فک میکردم تو یه همچین شبی کنار همیم ولی الان خدا رو از ته دل شکر میکنم که به جای اونیکه خودم میخواستم خودش یه فرشته بهم داد که حالا میفهمم چقد ماهه ولی افسوس میخورم از اینکه یه سال از عمرو با کسی گذروندم که از اولشم هر دومون میدونستیم نمیشه ولی خودمون و زده بودیم به خواب که اره شاید شد 🙃امیدوارم اون ادم هر جایی که هست همیش خوشبخت باشه😊

اینارو نوشتم که بگم حتا وقتاییم که فک می کنیم خدا دیگه حواسش به ما نیس اتفاقا اون موقع بیشتر هوامونو داره😍

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر عزیززززززم😍😍😍😍😍😍😍خوشبخت بمونی همیشه آبجی گلم

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

افرین به انرژیت

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خداروشکر که حال دلت خوبه عزیزم,انشالله همه خوشبخت باشن

ممنون گلی انشالله

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

خداروشکرعزیزم..ازکجافهمیدی بله برونشه امشب؟آشناتونه؟

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
2790
2778
2791
2779
2792