2777
2789

ی توپ دارم قلقلیه سرخ و سفیدو ابیه میزنم زمین هوااا میره!..

چیه ؟میخاسین هوا نره؟؟؟؟پزم نمیدم

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
😆باچ

حالا دستتو بده به من با يه قره ريييييز بيا وسط

هااااااااا شاااااااوااااااااااااااااااش 

هااااااااا شاواااااااااااااااااااااااااااااااش😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حالا دستتو بده به من با يه قره ريييييز بيا وسط هااااااااا شاااااااواا ...

🤣🤣

حال ندارم تو برقص من دست میزنم برات👏🏻👏🏻👏🏻

♥️خدایا تا تورو دارم بقیه ب چشمم نمیان♥️
👎🏻👎🏻Senin gibi şerefsiz insanlara çok nefret ediyorum

WTF

فقط اينو بلدم از زبانى جز زبان مادرى😐🤦🏻‍♀️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
حالا دستتو بده به من با يه قره ريييييز بيا وسط هااااااااا شاااااااواا ...

کروناعه 

دستمو نمیدم😐😐😂😂😂😂

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
🤣🤣 حال ندارم تو برقص من دست میزنم برات👏🏻👏🏻👏🏻

حالا قر قر قرش بده💃🏻😂

بده چپ بده راس بده هر ورى دلت خواس💃🏼💃🏿

وخودا خاس حالی نیوم چ اویشی😁 برا من خلک سنه ام، ایون و کرمانج و چته خون🙊

فقط خط اولو فهمیدم😂😂😂

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
کروناعه  دستمو نمیدم😐😐😂😂😂😂

بيا دستتو بكن تو جام الكل😂😂😂😂🍷

حالا قر قر قرش بده💃🏻😂 بده چپ بده راس بده هر ورى دلت خواس💃🏼💃🏿

جلو عقب کنیم زشته؟😑🤐😂😂

بيا دستتو بكن تو جام الكل😂😂😂😂🍷

جون بابا جون😂😂