2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بذارم؟دلمون وا شه؟

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
کاش جای من بودی من فارسم فامیل شوهرم ترکن همش جلو من ترکی حرف می زنن دلم میخواد خفشون کنم

وا خو چیکا کنن مث اینه ی ایرانی بره انگلیس بگه همه باید فارسی بحرفن

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم
الان کامل فهمیدم ترجمه کنی ناراحت میشم    

ياكليمير سوراس جولان دوريشاگ ياخ😂

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
کاش جای من بودی من فارسم فامیل شوهرم ترکن همش جلو من ترکی حرف می زنن دلم میخواد خفشون کنم

خدا صبرت بده 

من اخرین بار با ی زنه تو اتوبوس دعوام شد با صدای بلند تورکی میحرفید

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
باشه راحت باش 

بابا عمو فیتیله ای های بدبخت یه برنامه کمدی اجرا کردن خودشون هم ترک بودن اینا بیچارشون کردن.حالا تو فکر میکنی در مقابل خواسته تو میگن چشم عزیزم؟؟؟؟

خیلی کار بدیه . ترکی زبان سختیه نباید اینطوری کنن . بعد وقتی متوجه نمیشی عصبی نمیشی؟؟ خیلی سخته نمیدونم چرا اصرار دارن همه جا ترکی حرف بزنن وقتی مخاطب ها همه هم زبانشون نیستن. ترکی واقعا با لهجه ها خیلی فرق میکنه . من هر تاپیکی میرم چند نفر شروع میکنن ترکی حرف زدن 

امید زندگیم دوقلوهام😍