2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیخونم . فقط رد میکنم ولی ذهن ادم خسته میشه و عصبی وقتی چیزیو میبینه و متوجه نمیشه ذهن همش میخواد ک ...

کاش جای من بودی من فارسم فامیل شوهرم ترکن همش جلو من ترکی حرف می زنن دلم میخواد خفشون کنم

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

یا خدا  واقعا سخته  کاش بلد بودم

اِگلومون سونار ياشكال ديمير🥰💋

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

ای خدا😐

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
نمیخونم . فقط رد میکنم ولی ذهن ادم خسته میشه و عصبی وقتی چیزیو میبینه و متوجه نمیشه ذهن همش میخواد ک ...

سایت فقط برای فارس زبان ها نیست که هرکس حق داره با زبانی که دوست داره صحبت کنه شما سعی کنید درک کنید 

تا عکس بذاره یه کم دعوا کنید 

هوووووش😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
بولموسن اولین پست تیکان واری گره اول عمرمیزی س.... تا قویا    

اسی سکینه سریب😐

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔